29 / 03 / 2024

5M Migros, Beylikdüzü'nde yangından sonra yeniden açılıyor!

 5M Migros, Beylikdüzü'nde yangından sonra yeniden açılıyor!

Beylikdüzü 5M Migros mağazası, Kasım 2011'de meydana gelen yangının izlerini silerek alışverişin en ileri olanakları, müşterilerine sunacağı eğlence ve 'indirim programı' ile kapılarını yeniden müşterilerine açmaya hazırlanıyor



Migros Ticaret A.Ş.'nin tüketiciyle buluştuğu en önemli noktalardan biri olan Beylikdüzü 5M Migros mağazası, Kasım 2011'de meydana gelen yangının izlerini silerek alışverişin en ileri olanakları, müşterilerine sunacağı eğlence ve 'indirim programı' ile kapılarını yeniden müşterilerine açmaya hazırlanıyor. 


15 Haziran Cuma günü saat 12.30'da açılacak mağazada müşterilere cumartesi sabahına kadar çok uygun fiyatlarla alışveriş imkânı sunulacak. Her saat başı çalan indirim gonguyla ürünler görülmemiş fiyatlardan tüketiciye ulaşacak. Cuma akşamı saat 21.00'da ise görsel bir şovla tüketicileri selamlayacaklarını belirten Migros Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Özgür Tort, "Bu mağaza, ilk kez burada müşteriye sunacağımız yenilikçi uygulamalarımız ve bu bölgeye verdiği heyecanla bizim amiral gemimiz konumunda olacak. Tüm müşterilerimize taze gıdalara bir değil iki kez bakmalarını öneriyorum" diye konuştu. 


Geri Dön