05 / 05 / 2024

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...



Aynı mahallede bulunan başka bir taşınmazın 3 milyon 500 bin TL'lik bedelle en yüksek teklifi veren Sara Akyürek Bulut'a satışına karar verildi.

Yine Maliye Hazinesine kayıtlı Yalova'nın Çiftlikköy ilçesi Çiftlikköy Mahallesi'nde yer alan taşınmazların bir bütün olarak 5 milyon 800 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Ahmet Mert Özçelik'e satılması onaylandı.

Maliye Hazinesine kayıtlı Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün 3 milyon 650 bin lira bedelle en yüksek teklifi sunan Selahattin Polat'a satışına karar verildi.

Aynı mahallede bulunan bazı gayrimenkullerin de 3 milyon 120 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Süleyman Demir'e satışına karar verildi.

Mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ismine kayıtlı Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Balışeyh Mahallesi'nde yer alan gayrimenkullerin bir bütün olarak 2 milyon 520 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Bildik Zahirecilik Nakliye Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti.'ye satışına onay verildi.

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Maliye Hazinesine kayıtlı Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Atmalı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün 1 milyon 650 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Biktaş Yapı AŞ'ye satışı onaylandı.

TTA Gayrimenkul AŞ ismine kayıtlı İzmir'in Ödemiş ilçesi Birgi Mahallesi'nde yer alan taşınmaz ve üzerindeki yapıyla bir bütün olarak  750 bin TL tutarla en yüksek teklifi veren İsmail Aydoğan'a satışına karar verildi.

Başkentte satışına onay verilen taşınmazlar

Yine mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı  Ankara  ili Gölbaşı ilçesi Virancık-İmar Mahallesi'nde bulunan taşınmazın 5 milyon 210 bin TL, bir başka taşınmazın ise  7 milyon 210 bin TL'lik bedelle en yüksek teklifi veren Özgür Atasu'ya satılmasına karar verildi.


Geri Dön