27 / 04 / 2024

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...



Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, aynı mahallede yer alan taşınmazlardan birinin 4 milyon 900 bin TL'ye Erdal Çalışkan'a, diğerinin de 4 milyon 110 bin TL'ye Ahmet Ünal'a, bir diğerinin ise 4 milyon 100 bin TL'ye Baki Hakan Koçak'a satışına onay verildi.

Başkent Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi'nde yer alan kuruma ait taşınmazların bir bütün olarak 4 milyon 750 bin TL'lik bedelle en yüksek teklifi veren Kemalettin Çoşkun'a satılmasına karar verildi.

Aynı mahallede bulunan bir grup taşınmazın bir bütün olarak 4 milyon TL'ye Yasin Ayhan Gürel'e, bir başka grup gayrimenkulün de  3 milyon 300 bin TL'ye Ali Olcay'a, bir diğer grup gayrimenkulün de  2 milyon 500 bin TL'ye Mustafa Hayri Arıkan'a satışına onay verildi.

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Maliye Hazinesi adına kayıtlı başkent Ankara'nın Mamak ilçesi Nenek Mahallesi'nde yer alan gayrimenkullerin 2 milyon 900 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Kadriye Kırlangıç'a satışı onaylandı.

Yine Maliye Hazinesi adına kayıtlı başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Kızılcaşar-İmar Mahallesi'nde yer alan taşınmazların bir bütün olarak 10 milyon 500 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Özsal İnşaat Taahhüt ve Nakliye Sanayi Ticaret AŞ'ye satışı onaylandı.

Aynı mahallede bulunan bir başka diğer taşınmazın da 4 milyon 100 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Yasin Ayhan Gürel'e satışına onay verildi.

Kiler GYO'dan ÖİB'in Halkalı'daki arsası için 390 milyon TL'lik teklif!

ÖİB 5 ildeki 10 gayrimenkulü 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! 12 ay taksit imkanıyla! 

ÖİB'den 6 ildeki taşınmazın satışına onay!


Geri Dön