19 / 04 / 2024

ÖİB gayrimenkul satışı

ÖİB gayrimenkul satışı

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 3 ildeki 7 gayrimenkulü satıyor. İşte fiyat bilgileri...

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

17 ildeki 243 arazi için özelleştirme kararı! Yatırımcılar dikkat! Satış ve kiralamalar 2025'e kadar yapılacak!

Mülkiyeti Maliye Hazinesi, Elektrik Üretim A.Ş.’ye (EÜAŞ) ve Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’ye (TEİAŞ) ait olan araziler özelleştirme kapsamına dahil edildi. 243 arazinin satışı ve kiralaması yapılacak. 

ÖİB 5 ildeki 10 gayrimenkulü 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! 12 ay taksit imkanıyla! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İzmir, Ankara, Antalya, Muğla ve Aydın illerinde yer alan 10 gayrimenkulü 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu...

ÖİB Adana Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Yumurtalık'ta 116 adet tarla satışa sunuldu. 

ÖİB'den 6 ildeki taşınmazın satışına onay!

Maliye Hazinesi ve Mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı bazı taşınmazlarla ve Elektrik Üretim AŞ'ye ait bir hissenin satışlarına karar verildi.

ÖİB'den 10 ildeki taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker Fabrikaları, Sümer Holding ve Hazine’ye ait bazı taşınmazların satışına onay verdi. 

ÖİB, TÜRKŞEKER'e ait Yozgat'taki bazı gayrimenkulleri sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, TÜRKŞEKER'in Yozgat'ta yer alan gayrimenkullerini sattı.

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazlara ilişkin satışlar ve imar planı değişiklikleri onaylandı!

Sümer Holding AŞ adına kayıtlı 2 taşınmazın satışı ve Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesine kayıtlı bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişikliklerine yönelik olan ÖİB tarafından verilen kararlar onaylandı.

ÖİB'den Sümer Holding'in Van'daki taşınmazının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi, Sümer Holding AŞ'nin Van'daki bir taşınmazının satışına onay verdi.

ÖİB'den 11 ildeki taşınmazların satışına onay!

Özelleştirme kapsam ve programındaki bazı taşınmazların satışları bugünkü 31359 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

ÖİB'den 2 ilde 3 gayrimenkul satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'da yer alan 2 gayrimenkulün ve Erzurum'da yer alan 1 gayrimenkulün satışı için onay verdi.

ÖİB 2 ildeki gayrimenkullerin satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Aydın'ın Didim ve Kuşadası ve Ankara'nın Gölbaşı ilçelerindeki bazı taşınmazların satışını onayladı. Konuya ilişkin ÖİB kararları bugünkü 31058 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB 7 ildeki gayrimenkullerin satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ağrı, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, İstanbul, İzmir ve Tokat'ta yer alan bazı gayrimenkullerin satışını onayladı.

Sakarya Hendek'te 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla 32 gayrimenkul satılıyor! 

Sakarya Hendek Belediyesi, Sakarya ili, Hendek ilçesinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin nitelikleri neler? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Karayolları, Yalova'da 113.5 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor! 

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Yalova Altınova'daki gayrimenkulü satıyor. Peki Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulün büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

ÖİB İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 6 şehirdeki 12 gayrimenkulü satıyor! 48 ayda ödeme fırsatı! 

ÖİB, İstanbul Şile'de 3, İzmir Bornova ve Çiğli'de birer, Muş'un merkez ilçesinde 3, Erzurum Palandöken'de 1, Şanlıurfa Karaköprü'de 2 ve Aydın Didim'de bir olacak şekilde toplam 12 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Sakarya'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Hendek, Akyazı ve Adapazarı ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Sakarya'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Malatya'da 32 adet gayrimenkul satılıyor! Devlet Su İşleri tek tek açıkladı! 

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, Malatya ili, Battalgazi, Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçelerinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla 7 gayrimenkul satılıyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih, Eyüpsultan, Beyoğlu ve Sarıyer ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'un o ilçesinde 312 metrekarelik gayrimenkul satılıyor! Gayrimenkul alacaklara son dakika fırsatı! 

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Merkez (Kazım Karabekir) Mahallesinde yer alan gayrimenkulü satıyor. Peki Bağcılar'da yer alan gayrimenkulün fiyatı, büyüklüğü ne kadar? 

Beykoz'da 9 bin metrekarelik gayrimenkul satılıyor! 108 bin liraya megakentte büyük fırsat! 

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesinde yer alan gayrimenkulü satıyor. Peki Beykoz Baklacı'da yer alan gayrimenkulün fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

İstanbul Küçükçekmece'de gayrimenkul satılıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Nilüfer'de 16 adet gayrimenkul satılıyor! Fiyatları gören şok oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çamlık ve Başköy Mahallelerinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen detaylar ve fiyatlar...

O ilde 35 adet gayrimenkul satılıyor! 130 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1.Bölge Müdürlüğü, Sakarya ili, Akyazı ilçesi, Salihiye Mahallesi'nde yer alan 35 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

ÖİB gayrimenkul satışı Haberi

ÖİB gayrimenkul satışı

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), tarafından Resmi Gazete'de taşınmaz satışına ilişkin bir ilan yayımlandı. Kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre 3 ildeki 7 gayrimenkul satışa sunuluyor. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 3 ildeki 7 gayrimenkulü özelleştireceğini duyurdu. 

İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılak 3 ildeki 7 gayrimenkulün özelleştirilmesine ilişkin tüm detaylar ve ilan metni...

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre; söz konusu özelleştirme işlemleri "satış" yöntemiyle yapılacak.

Bu çerçevede, İzmir'in Çeşme ilçesinde iki, Kütahya'nın merkez ilçesinde bir, İstanbul'un Tuzla ilçesinde dört gayrimenkulün stışı gerçekleştirilecek.

Taşınmazların ihalesi için 3 bin Türk Lirası ila 5 bin Türk Lirası arasında değişiklik gösteren tutarlarda şartname bedeli açıklandı. 

Bu kapsamda İzmir...