19 / 04 / 2024

8 bin 9 bin 10 bin TL! Emekli promosyonunda müthiş gelişme tarih uzadı! Ziraat, Garanti, İş Bankası

8 bin 9 bin 10 bin TL! Emekli promosyonunda müthiş gelişme tarih uzadı! Ziraat, Garanti, İş Bankası

Emekli promosyonlarıyla ilgili çok önemli bir gelişme yaşanıyor. Banka değiştirme tarihi 30 Eylül'e kadar uzatıldı. Şu anda bankalar emekli promosyonlarını 10 bin TL'ye kadar çekmiş durumda. Gelin birlikte detaylara göz atalım.



Emeklilere verilen promosyon ödemelerinde tarihler değişmeye başladı. Hatırlanacağı üzere Temmuz ayında gelen emekli maaş zammı sonrasında birçok özel banka, promosyon limitlerini peş peşe yükselterek, emekli maaş müşterilerinin kendilerini tercih etmesi için kararlar almıştı. Yükseltilen limitler Ağustos ayının başlarında 6 bin TL dolaylarında iken Eylül ayının yaklaşması ile bu limitler 10 bin TL sınırına kadar dayandı.

Kimi bankalar promosyon ödemelerinde başvuru tarihlerini 31 Ağustos olarak belirlemişti ancak Eylül ayının gelişiyle birlikte promosyon ödemelerinin gündemde kalmaya devam etmesi ile başvuru tarihleri de birçok bankada Eylül sonuna kadar uzatıldı. Emekliler, devam eden başvuru sürecinde en yüksek promosyon veren bankaları tercih etmek için artık gün sayıyor. Peki emekli promosyonlarında en yüksek ödemeyi hangi bankalar yapıyor? İşte detaylar…

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön