25 / 04 / 2024

85 bin liralık takım elbise fiyatını duyan şaşkınlığını gizleyemedi

85 bin liralık takım elbise fiyatını duyan şaşkınlığını gizleyemedi

İstanbul'da nisanda önceki aya göre fiyatı en çok artan ürün yüzde 64,92 ile takım elbise, fiyatı en fazla azalan ürün ise yüzde 37,30 ile bezelye oldu. Online alışveriş sitelerinde ise takım elbiselerin 85 bin liraya kadar çıktığı görüldü.



BEZELYE, KABAK, DOMATES, ISPANAK VE TURP FİYATI DÜŞTÜ

Geçen ay gıda harcamaları grubunda yer alan bezelye, yüzde 37,30 düşüş ile fiyatı en fazla azalan ürün oldu.

Fiyatında azalış izlenen diğer ürünler; yüzde 18,17 ile kabak, yüzde 11,65 ile domates, yüzde 8,07 ile ıspanak ve yüzde 7,09 ile turp olarak kayıtlara geçti.Fiyatında azalış izlenen diğer ürünler; kültür eğitim ve eğlence harcamaları grubunda yüzde 26,77 ile maç giriş bileti ücreti, gıda harcamalarından yüzde 21,04 ile salatalık, yüzde 12,85 ile kabak ve yüzde 5,14 ile bakla olarak kayıtlara geçti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön