26 / 04 / 2024

A101 21 Temmuz kataloğu yayınlandı! Ucuzunda ucuzu ürünler…

A101 21 Temmuz kataloğu yayınlandı! Ucuzunda ucuzu ürünler…

A101 marketleri 21 Temmuz Perşembe gününe özel aktüel ürünlerin olduğu kataloğu yayınladı. Her hafta kataloglarında birbirinden uygun fiyatlı aktüel ürünlere yer veren A101, bu hafta da mutfak ürünlerinden elektronik ev aletlerine kadar aklınıza gelebilecek her türlü ürünü tüketiciyle buluşturmaya d



A101 21 Temmuz Perşembe günü için raflarda yer ayırdığı ürünlerde genel olarak mutfak ürünlerine yer vermiş. Mutfak ürünleri yanı sıra elektronik ev aletleri, bisikletler, bahçenizin dekorasyonuna yardımcı oturma grubu ve masa, sandalyeler, yatağınızın ihtiyacı çarşaflar, bebek kıyafetleri ve uygun fiyatlı gıda ürünleri geliyor. 

Bebek bekleyen anne ve baba adaylarının göz gezdirebileceği renk renk bebek ürünleri de bu hafta A101’de. SILK&BLUE markasına ait olan ürünlerde pijama takımı, elbise, atlet, şapka, patik, nevresim takımı ve daha fazlası yer alacak.

Yaz gelmişken yazlık ve bahçesini yeniden dekore etmek isteyenler uygun fiyatlı oturma gruplarını A101’de bulabilir. 21 Temmuz Perşembe A101’de gelecek ve adrese ücretsiz teslimatı olacak ürünlerde oturma grubundan askılı salıncağa, sandalye setinden gölgeli salıncağa kadar çeşit çeşit bahçe dekorasyon ürünleri var.
 


Geri Dön