24 / 04 / 2024

AB Yaşam Evleri Güneşli fiyat!

AB Yaşam Evleri Güneşli fiyat!

Firma: AB Grup İnşaat

Proje: AB Yaşam Evleri

AB Yaşam Evleri projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. AB Yaşam Evleri Güneşli fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor.



Yenibosna  AB Yaşam Evleri  6 katlı 3 blok olarak tasarlandı. Daire teslimleri hemen gerçekleşen projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi ile konut sahibi olunabiliyor. 


AB Grup İnşaat imzası taşıyan AB Yaşam Evleri İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Toplamda 9 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 45 adet dairenin satış süreci devam ediyor.


AB Yaşam Evleri Güneşli fiyat listesi dairelerin alanları ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks daire tipleri bulunuyor.


AB Yaşam Evleri Bağcılar projesi; Atatürk Havalimanı ve E-5 Otoyolu'na 4 kilometre, sahil yoluna 5 kilometre, Basın Ekspres Yolu ve Starcity AVM'ye 1 kilometre, Tem Otoyolu ve 212 AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Sosyal donatı alanları kapalı otopark, sauna, modern peyzaj alanları, fitness salonu ve çocuk oyun alanlarından oluşan AB Yaşam Evleri Güneşli fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 325 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.


Güneşli AB Yaşam Evleri iletişim

Telefon: 0212 550 93 95 

Web: http://abgrupinsaat.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön