18 / 04 / 2024

ABank Operasyon ve Teknoloji Merkezi, AND Plaza’ya taşıdı!

ABank Operasyon ve Teknoloji Merkezi, AND Plaza’ya taşıdı!

ABank, Operasyon ve Teknoloji Merkezi’ni, Platinum LEED sertifikasına sahip AND Plaza’ya taşıdı.



ABank, Operasyon ve Teknoloji Merkezi’ni, Platinum LEED sertifikasına sahip AND Plaza’ya taşıdı.


ABank’ın, 2015 yılında hayata geçirmeye başladığı “Odaklı Bankacılık” dönüşüm süreci fiziki olarak da şekillenmeye devam ediyor. Banka, Okmeydanı’ndaki Operasyon ve Teknoloji Merkezi’ni ve bazı yönetsel birimlerini; stratejik konumu, modern mimarisi ve teknik özellikleriyle dikkat çeken, LEED Platinum sertifikalı Kozyatağı AND Plaza’ya taşıdı.


Bilgi sistemleri ile operasyon ve destek birimlerini kapsayan taşınma sürecinin tüm detaylarıyla planlanması ve yeni binanın teknolojik kapasitesi dikkat çekti. Bu taşınma ile ABank, Elmadağ’daki Genel Müdürlük ve AND Plaza’daki Operasyon ve Teknoloji Merkezi olmak üzere, tüm birimlerini 2 ana lokasyonda toplamış oldu.


Ayrıca, ABank’ın Kozyatağı Şubesi de, bankanın yeni mimari konsepti çerçevesinde yenilenerek; AND Plaza’nın giriş katında hizmet vermeye başladı.


Teknoloji üssüne, teknolojik bina


Konuyla ilgili bir açıklama yapan ABank Genel Müdürü Müge Öner; “Bu taşınma ile özellikle Bilgi Sistemleri birimlerimizin altyapı anlamında ihtiyacını karşılayan, aynı zamanda modern ve konforlu bir çalışma ortamı oluşturduk. AND Plaza’da yer aldığımız katlarda çalışma ortamımıza İstanbul’un ve Marmara Denizi’nin eşsiz manzarası eşlik edecek” dedi.


Taşınma süreciyle ilgili ayrıntılı bilgiler veren Öner, sözlerine şöyle devam etti: “Çalışan sayısı bakımından bankamızın yaklaşık yüzde 30’unu kapsayan bir taşınma operasyonundan bahsediyoruz. Konunun hassasiyeti, azami özeni gerektiriyordu. Taşınma sürecinin her aşamasını çalışanlarımızla detaylı olarak paylaştık, fikirlerini aldık. Ayrıca taşınacak her birimimizin belirlediği temsilcilerle, AND Plaza’ya bir ön keşif ziyareti gerçekleştirdik. Keşifte, binanın yapısal ve teknolojik özellikleri ile plaza çevresi hakkında bilgilendirme yaparak çalışanlarımızın yeni binaya daha kolay adapte olmalarını sağladık.”



Geri Dön