19 / 04 / 2024

ABank Operasyon ve Teknoloji Merkezi AND Plaza

ABank Operasyon ve Teknoloji Merkezi AND Plaza

ABank, Operasyon ve Teknoloji Merkezi’ni, Platinum LEED sertifikasına sahip AND Plaza’ya taşıdı.

Tebernüş Kireçci: GYO'lara bir operasyon şart!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten borsadaki son durum için ''GYO'lara bir operasyon şart!'' diyerek açıkladı. İşte o açıklama...

Altında büyük operasyon başladı! İslam Memiş isyan etti! Aman dikkat! Bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasalarda bazı isimlerin operasyon başlattığını belirterek yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Dolar Ve Altın’da Operasyon! İslam Memiş Uyardı…

Finans Uzmanı İslam Memiş, Fed’in yaptığı hamlelere karşı altın ve dolar konusunda çeşitli uyarılarda bulundu. Geçtiğimiz haftada dolar kuru yeniden 15 lirayı geçerken altın fiyatları da aynı şekilde yükselmeye devam ediyor.

Muğla'da sahte emlak danışmanlığı ve müteahhitlik sertifikası düzenleyen çeteye operasyon!

Muğla Köyceğiz'de polis ekiplerince resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 8 kişi gözaltına alındı.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 parselde yer alan Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi'ne ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

Yabancıların mülklerini sahte belgelerle üzerlerine geçiren çeteye operasyon!

Türkiye'de Rum, Musevi, Ermeni, İtalyan, Fransız gibi yabancı kişilere ait ve sahipleri yurt dışında olan veya vefat etmiş kişilerin gayrimenkullerini belirleyerek, sahte vekaletnameyle üzerlerine geçiren bir çeteye operasyon düzenlendi. 7 şüpheliden 5’i yakalandı. 

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 17 pafta, 6408 No'lu Parselde yer alan Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu yayınladı...

Zimmetine para geçiren Eskişehir 6. İcra Müdürü'ne operasyon!

Zimmetine para geçirdiği iddia edilen Eskişehir 6. İcra Müdürü ve 2 kardeşi için İstanbul ve Eskişehir polisi operasyon düzenledi.

'FETÖ'cü emlakçılara operasyon düzenliyoruz' diyerek dolandırdılar!

Kendilerini telefonda, FETÖ üyelerine operasyon düzenleyen polisler olarak tanıtan dolandırıcılar, emekli Ali Rıza Irmak'ın sattığı arsasından ve bankadan çektiği krediden elde ettiği toplam 760 bin lirayı aldı.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Halk GYO Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi binaları değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi binaları değerleme raporunu yayınladı.

Akyaka Orta ve Yüksek Eğitim Vakfı’na operasyon!

İzmir'de Sancak Cami Derneği’nin yönetimini ele geçirdikten sonra sahip oldukları 99 gayrimenkulle, FETÖ/PDY’ye finansal destek sağladığı belirlenen Akyaka Orta ve Yüksek Eğitim Vakfı’na operasyon düzenlendi.

ABank Operasyon ve Teknoloji Merkezi, AND Plaza’ya taşıdı!

ABank, Operasyon ve Teknoloji Merkezi’ni, Platinum LEED sertifikasına sahip AND Plaza’ya taşıdı.

ABank Operasyon ve Teknoloji Merkezi AND Plaza Haberi

ABank Operasyon ve Teknoloji Merkezi AND Plaza

ABank, Operasyon ve Teknoloji Merkezi’ni, Platinum LEED sertifikasına sahip AND Plaza’ya taşıdı.


ABank’ın, 2015 yılında hayata geçirmeye başladığı “Odaklı Bankacılık” dönüşüm süreci fiziki olarak da şekillenmeye devam ediyor. Banka, Okmeydanı’ndaki Operasyon ve Teknoloji Merkezi’ni ve bazı yönetsel birimlerini; stratejik konumu, modern mimarisi ve teknik özellikleriyle dikkat çeken, LEED Platinum sertifikalı Kozyatağı AND Plaza’ya taşıdı.


Bilgi sistemleri ile operasyon ve destek birimlerini kapsayan taşınma sürecinin tüm detaylarıyla planlanması ve yeni binanın teknolojik kapasitesi dikkat çekti. Bu taşınma ile ABank, Elmadağ’daki Genel Müdürlük ve AND Plaza’daki Operasyon ve Teknoloji Merkezi olmak üzere, tüm birimlerini 2 ana lokasyonda toplamış oldu.


Ayrıca, ABank’ın Kozyatağı Şubesi de, bankanın yeni mimari konsepti çerçevesinde yenilenerek; AND Plaza’nın giriş katında hizmet vermeye başladı.


Teknoloji üssüne, teknolojik bina


Konuyla ilgili bir açıklama yapan...