26 / 04 / 2024

AB'den 3. havalimanına övgü: Gurur duymalısınız!

AB'den 3. havalimanına övgü: Gurur duymalısınız!

Avrupa Komisyonu'nun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc, İstanbul ziyaretinde 3. havalimanı ile ilgili, "3. Havalimanıyla gurur duymalısınız. Son teknolojiyle donatılmış çok büyük bir havalimanı gerçekten. Yapımı takdire şayan" dedi...



Türkiye'nin mega projelerinden 3. havalimanı dünyada yankı uyandırmaya devam ediyor. Büyüküğü ile herkesi kendine hayran bırakan mega proje için Avrupa Komisyonu'nun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc, "3. Havalimanıyla gurur duymalısınız. Son teknolojiyle donatılmış çok büyük bir havalimanı gerçekten. Yapımı takdire şayan" dedi.

Takvim'de yer alan habere göre, 19-20 Nisan tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret eden Avrupa Komisyonu Üyesi Violeta Bulc, Türkiye'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bir önceki İstanbul gezisinde de 3. havalimanını ziyaret ederek olumlu değerlendirmelerde bulunanan Bulc, "Türkiye, biz Avrupalılar için, yalnızca ortak geçmişimiz sebebiyle değil aynı zamanda aramızdaki mevcut ve gelecek potansiyel sebebiyle büyük önem taşıyan, köklü bir tarihi ve engin kültürü olan bir ülkedir" demişti. 
 

3. havalimanı inşaatından son kareler!


Geri Dön