26 / 04 / 2024

İngiliz YOTEL'den 3. Havalimanı'na 451 odalı otel!

İngiliz YOTEL'den 3. Havalimanı'na 451 odalı otel!

İngiliz devi YO! Company, otelcilik markası YOTEL’i yeni havalimanı ile Türkiye’ye getirmeye hazırlanıyor. YOTEL, 3’üncü Havalimanı'na 451 odalı otel açacak.



Tamamlandığında 150 milyon yolcu kapasiteli dünyanın en büyüğü unvanını alacak olan 3’üncü Havalimanı’nda fiziki çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, bir yandan da hizmet alanında da yenilikler hayata geçmeye başladı.

Bunlardan biri de yolcuların konaklamasına yönelik. Ulaşım ve turizmi buluşturan İngiliz devi YO! Company, otelcilik markası YOTEL’i yeni havalimanı ile Türkiye’ye getirmek adına çalışmalarına başladı. 

Dünya Gazetesi'nden Kerim Ülker'in haberine göre YOTEL markasıyla çalışacak yeni marka, 451 odasıyla İstanbul 3’üncü Havalimanı’nda açılacak. YOTEL’in CEO'su Hubert Viriot, Türkiye’ye de bu otelle gireceklerini söyledi. YOTEL’in internet sitesinde yer alan bilgilere göre Viriot, “Türkiye'nin ve özellikle de İstanbul'un olağanüstü ekonomik ve kentsel gelişimine, dönüşümüne ve son birkaç yılda göze çarpan bir şekilde artan popülerliğine tanık olduk” şeklinde açıklama yaptı. 

YOTEL İstanbul, akıllı tasarımı ile dikkat çekiyor. İki alandan oluşacak otelin hava tarafı 102 odadan oluşacak. Kara tarafı ise 349 odayı kapsayacak. Otelde ortak çalışma ve dinlenme alanları, sağlıklı yaşam merkezleri, Club Lounge konseptli alanlar da olacak.


Geri Dön