23 / 04 / 2024

Abramoviç'ten Türkiye'ye golf yatırımı!

Abramoviç'ten Türkiye'ye golf yatırımı!

Muğla’nın Bodrum ilçesine dev yatıyla gelen Abramoviç’in Bodrum ve Marmaris bölgesinde golf konusunda yatırım yapmak istediği öğrenildi. Abramoviç’e Bodrum Golf Kulübünün kurucularından ve Nis Yatçılık'ın sahibi İhsan Küçükünsal yardımcı oluyor...




Geçen hafta Yunanistan’ın Kos adasından Bodrum’a 1.2 miyar dolarlık dev yatıyla gelen Chelsea'nin patronu Rus iş adamı Roman Abramoviç, birlikte tatile çıktığı Metalist Kharkiv takımının yönetim kurulu başkanı Aleksander Yaroslavsky’in Kaiser adlı süper yatı ile birlikte, Bodrum koylarında 3 gün kaldıktan sonra birlikte Yunanistan’ın Girt ve Kos adalarına gitti. Abramoviç ve Aleksander Yaroslavsky’in Yunan adalarına gittiği öğrenildi.


GOLF ARAZİSİ BAKTI


Abramoviç’in üç gün Datça’nın karşısında bulunan Yunanistan’ın Simi adasında tatil yaptığı ortaya çıktı. Eclipse isimli 160 metre uzunluğundaki Simi’den sonra Marmaris’e giden Abramoviç’in Türkiye kıyılarında helikopteri ile golf yapılabilecek arazi baktığı öğrenildi. Futbol ve spor hastası olarak bilinen Abramoviç’e Bodrum Golf Kulübünün kurucularından ve Nis Yatçılık'ın sahibi İhsan Küçükünsal’ın eşlik ettiği alınan bilgiler arasında. 


HELİKOPTERLE İNECELEME


Abramoviç’in süper yatının üzerinde bulunan helikopteri ile Bodrum, Marmaris ve Fethiye çevresinde uçarak, golf yapılabilecek araziler konusunda incelemelerde bulunduğu belirtildi. Abramoviç’in Ege'de Türk ve Yunan kıyılarında yaptığı tatil sırasında yakın dostu olduğu bilinen Metalist Kharkiv takımının yönetim kurulu başkanı Aleksander Yaroslavsky’in Kaiser adlı süper yatıda eşlik ediyor. Altı kişilik Eurocopter modeli helikopter ile Türkiye'de golf sahası yapmak amacıyla yaptığı uçuşlara, Aleksander Yaroslavsky da katıldı. İki ünlü Ege tatillerinde birlikte zaman geçiriyor. İki ünlü iş adamı tatilleri boyunca sürekli futbol konuşup, yüzerek spor yapıyor. Türk ve Yunan kıyılarında yemeklerini birbirlerinin teknelerinde yiyen iki iş adamının yemek tercihleri ise ağırlıklı olarak deniz ürünlerinden oluşuyor. 


İha


Geri Dön