26 / 04 / 2024

Acer Aspire 7  ne kadar? Acer Aspire 7 özellikleri neler? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

Acer Aspire 7  ne kadar? Acer Aspire 7 özellikleri neler? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

Acer Aspire 7, hem oyun hem işte kullanmak için yüksek performanslı bilgisayar isteyen kişiler ideal ve çok yönlü dizüstü bilgisayar deneyimi sağlıyor.  Peki Acer Aspire 7  ne kadar? Acer Aspire 7 özellikleri neler? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi...



Acer Aspire 7  ne kadar? Acer Aspire 7 özellikleri neler? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

GÖRESEL ZENGİNLİĞİ BİR ADIM ÖTEYE TAŞIYOR!

Kullanıcılar, dizüstü bilgisayarın ince çerçeveleri ile yüksek ekran-gövde oranı sayesinde 15,6 inçlik FHD IPS ekrana daha fazla şey sığdırabiliyor. Aspire 7 öte yandan görüntü kalitesini iyileştirmek ve kullanıcıların gözlerini korumak için izleme konforu ve renk kontrolü sağlayan Acer BlueLightShield™ ve Acer ExaColor™ teknolojilerinden yararlanıyor. 

Acer ExaColor™, renk sıcaklığı ve kontrastta ince ayar yapma imkanı sağlarken, Acer BlueLightShield™ ile ekranınızın yaydığı mavi ışık miktarını ayarlayabilirsiniz. Görsel zenginliği ileriye taşıyan bu teknolojiler, birlikte çalışarak, görüntüleri yüksek doğrulukla sunuyor.

HIZLI DEPOLAMA ÖZELLİKLİ!

Aspire 7’nin çok çeşitli bağlantı tercihleriyle kullanıcılar nerede olurlarsa olsunlar, hızlı bağlantı kurabiliyor. 512 GB PCIe SSD depolama alanı ile 32 GB’ye kadar artırılabilen, 8 GB DDR4 belleği ile gelen Acer Aspire 7 bu özellikleri ile kullanıcılara, görevlerini yerine getirmeleri ve iş yüklerini basitleştirmeleri için yeterli gücü ve depolama alanını fazlasıyla sunuyor. Cihazda 3 adet 1. Nesil Tip A USB 3.2 ve Thunderbolt 4 haricinde 1 adet HDMI 2.0 bağlantı noktası yer alıyor.

FARKLI KULLANIM KOLAYLIKLARI

Aspire 7, yeni nesil teknolojileri sayesinde değişik alanlarda kullanımı kolay bir cihaz. Yapay zeka gürültü azaltma teknolojisi Acer PurifiedVoice™ özelliği ile dizüstü bilgisayar, dış sesleri aza indirip, ses iletim kalitesini iyileştiriyor. Görüntülü sohbetlerde, ailenizin, iş kontaklarınızın veya arkadaşlarınızın söylediklerinizi daha net duymalarını sunan Acer Purified Voice, kullanıcının sesini takip ederek arka plandaki gürültüleri ortadan kaldırarak sesi kısmadan net iletişim sağlıyor.

2,1 kilogram ağırlığındaki dizüstü bilgisayar 8 saate varan pil ömrü ile taşınabilirlik konusunda da kullanıcıları memnun etmeyi hedefliyor. Şık ve sade tasarımı ile öne çıkan Aspire 7, kömür siyahı kaplaması ile dikkat çekerken, arkadan aydınlatmalı klavyesi loş ortamlarda dahi çalışmayı ve oyun oynamayı verimli ve eğlenceli hale getiriyor.

Acer Aspire 7  ne kadar? Acer Aspire 7 özellikleri neler? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

ACER ASPİRE 7 FİYATI NE KADAR?

Acer Aspire 7(A715-51G) Türkiye’de amazon.com.tr üzerinde 18.499 lira fiyatla satılıyor.


Geri Dön