26 / 04 / 2024

ACK Grup Anadolu'nun kapısını Sancaktepe'den açtı! Gate Of Anatolia!

ACK Grup Anadolu'nun kapısını Sancaktepe'den açtı! Gate Of Anatolia!

ACK Grup Anadolu'nun kapısını Sancaktepe'den açtı. ACK Grup, Sancaktepe’deki 377 dairelik Gate Of Anatolia projesine başladı. Temel aşamasındaki projede bölgeye göre yüzde 20 - 25 aşağıda fiyatlar sunuluyor



ACK Grup, Sancaktepe’de dört blok, bir rezidans ve alışveriş merkezinden oluşan Gate Of Anatolia (Anadolu’nun Kapısı) projesine başladı. Temeli kısa süre sonra atılacak proje, arsa bedeli hariç 40 milyon lira yatırımla gerçekleştiriliyor. Projenin şu ana kadar yüzde 40’ı satılmış durumda bulunuyor. ACK Grup Kurucu Ortağı Kerim Ersayın, İstanbul’un prim yapan bölgelerinden Sancaktepe’de arsa sahibi olmalarının avantajıyla 2 bin 500 liradan başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa çıktıklarını belirterek, “Bölgedeki diğer projelere göre yüzde 20-25 daha aşağıda fiyatlar sunuyoruz” dedi.


Değerli lokasyon


ACK Grup Kurucu Ortağı Kerim Ersayın, projenin lokasyonuna dikkati çekerek, “Biz bu projeyi İstanbul’un yeni yükselen değeri olarak karşımıza çıkan Sancaktepe’nin kalbine kurduk. 3. köprüye, iki ayrı metro istasyonuna, Avrupa’nın en büyük şehir hastanesine ve çok önemli eğitim kurumlarına birkaç dakika mesafedeyiz. Bu nedenle Gate Of Anatolia projesi, büyük bir yatırım değeri taşıyor” dedi. 16 bin metrekareyi aşkın bir alanda kurulan ve yüzde 78’i peyzaja ayrılan Gate Of Anatolia, tamamı balkonlu 377 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerin büyüklüğü, 75 ile 162 metrekare arasında değişiyor. Dairelerin yanı sıra, Gate Of Çarşı ve Gate Of Anatolia Alışveriş Merkezi içindeki dükkan ve ofisler de satışa sunuluyor. Projede anahtar teslimleri ise 2015 Aralık ayında gerçekleştirilecek.


Yatırımlar devam edecek


KERİM Ersayın, Sancaktepe bölgesinde yatırıma devam edeceklerini belirterek, “Ancak ilk hedefimiz Gate of Anatolia projesini bitirmek. Bu projeyi bitirmeden başka bir projeye geçmeyeceğiz” dedi.


2 bin 500 liradan başlıyor


ACK Grup’un CFO’su Azmi Yaşar, banka kredisine uygun olarak satışa çıkarılan konutlarda, yüzde 1 KDV avantajının büyük bir fırsat yarattığını belirterek, şunları söyledi: “Biz Gate Of Anatolia’da aynı zamanda toprak sahibi olduğumuz için, konutlar benzerlerinden çok daha uygun fiyatlarda satışa çıkıyor. Lansman dönemine özel, kısa bir süre için yüzde 9’luk bir indirim sağlanacak. Yüzde 40 peşinat ve 30 ay vade farksız ödeme seçenekleriyle, projeden ev sahibi olabilir.” Projede metrekare satış fiyatları 2 bin 500 lira ile 2 bin 700 lira arasında değişiyor.


Vatan


Geri Dön