24 / 04 / 2024

Açma ve kapama ücreti kalkıyor, kaçak geçiş cezası düşürülüyor! Milyonlara müjde!

Açma ve kapama ücreti kalkıyor, kaçak geçiş cezası düşürülüyor! Milyonlara müjde!

Tüketicileri Koruma Yasası geçen günlerde TBMM Sanayi Komisyonu tarafından onaylandı. Peki Tüketicileri Koruma Yasası'nda hangi düzenlemelere yer verilecek? İşte vatandaşın da rahatlamasını sağlayacak dikkat çeken o düzenlemeler...



KULLANILMAYAN CEP TELEFONLARI İÇİN 7 YILLIK SÜRE AŞAĞI ÇEKİLECEK

Halihazırda uygulanan sistem kapsamında 7 sene kullanılmayan cep telefonlarına ilişkin hatlar iptal oluyor. Bu zamanın düşürülmesine ilişkin de bir çalışmaya imza atılıyor. Yeni sürenin iki veya üç sene olması öngörülüyor, bu şekilde de klonlamanın yani kaçakçılığın da engellenmesi planlanıyor. 

Açma ve kapama ücreti kalkıyor, kaçak geçiş cezası düşürülüyor! Milyonlara müjde!

KAÇAK GEÇİŞ CEZALARI YARI YARIYA İNİYOR

Sabah Gazetesi'nden Zübeyde Yalçın'ın haberine göre; paralı kullanılan tünel, otoyol ve köprülerden kaçak geçiş yapanlara ilişkin verilen miktarın 4 katı tutarındaki cezalar da gündeme taşındı. Özellikle megakent İstanbul'da bunun büyük problemler yarattığı, bazı vatandaşların arabalarının bedelinden çok cezasının olduğu belirtildi. Toplantı kapsamındada kaçak geçiş ceza tutarının da 4 katından 2 katına düşürümesi tavsiyesi verildi. 

Dolarda nefesler kesildi! İşte 13 Mart 2022 dolar kuru...

Altında son durum ne? İşte 13 Mart 2022 altın fiyatları!

Emekli maaşınız iptal olmasın, dikkat! SGK duyurdu!

Benzine dev indirim! İşte son durum!

Bakan Kirişçi duyurdu! Paralar hesaplara yatırıldı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön