19 / 04 / 2024

Acunkent Mağdurları Derneği Uluhan Grup'la görüştü!

Acunkent Mağdurları Derneği Uluhan Grup'la görüştü!

Acunkent Mağdurları Derneği Uluhan Grup temsilcileriyle bir görüşme gerçekleştirdi.Uluhan Grup'la ortak bir yol bulmak isteyen dernek . anlaşma ve pazarlık tekliflerini Uluhan Grup temsilcilerine sundu...




Uluhan Grup Esenyurt'taki projesi Acunkent için ilk kazmayı Mart 2010’da vurmuştu.  Ancak Uluhan Grup’ta işler yolunda gitmeyince önce Babil Kuleleleri sonra da Acunkent projesine haciz gelmişti.  Kasım 2012'de teslim edilmesi gereken Acunkent projesini ve evlerini kurtarmak için harekete geçen ev sahipleri haklarını aramak için eylem yaptı. 


Acunkent mağdurları tarafından yapılan eylemler sonuç verdi ve Acunkent Mağdurları Derneği Başkanı Salih Pedük, Acunkent Mağdurları Derneği Başkan yardımcısı Ümit Hayır ve Acunkent Mağdurları Derneği yönetim kurulu üyesi Oruç Bağlasun Uluhan Grup temsilcileriyle bir görüşme gerçekleştirdi.


Görüşmede dernek oluşumu, inşaatın bitirilmesi ve hukuki sorunların çözülmesi konuşuldu. Anlaşma ve pazarlık tekliflerini Uluhan Grup temsilcilerine sunan Acunkent Mağdurları Derneği Uluhan Grup'la ortak bir yol bulmak istiyor. 



Acunkent'ten son fotoğraflar:


Acunkent Mağdurları Derneği Uluhan Grup la görüştü!



Acunkent Mağdurları Derneği Uluhan Grup la görüştü!




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com






Geri Dön