19 / 04 / 2024

Adana Akçura Konutları teslim tarihi!

Adana Akçura Konutları teslim tarihi!

Firma: Göregen Seba İnşaat

Proje: Akçura Konutları

Adana Akçura Konutları Göregen Seba İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fitness center, yüzme havuzu, çocuk parkı, spor salonu, toplantı odası gibi sosyal seçenekleri de bulunuyor. Adana Akçura Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.



Adana  Akçura Konutları  projesi toplam 6 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Projede toplam 52 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Adana Akçura Konutları projesi toplam 6 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. İçerisinde 13 iş yerinin de bulunduğu projede daireler çatı dubleksi ve teraslı bahçe katı olarak seçenekleriyle de bulunuyor.


Akçura Konutları  Adana  projesinde fitness center, yüzme havuzu, çocuk parkı, spor salonu, toplantı odası gibi sosyal seçenekleri de bulunuyor. Proje Göregen Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor.



Adana Akçura Konutları teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak planlanıyor. Projedeki daireler 300 bin TL ile 490 bin TL arasıda değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Akçura Konutları Adana satış ofisi!

Satış Ofisi:  Cemalpaşa M. Cevat Yurdakul Cad. Meltem Apt. No:20 ADANA


Akçura Konutları Adana iletişim

Tel: 90 322 453 91 51

Web: [email protected]

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön