28 / 03 / 2024

Adana Akçura Konutları daire fiyatları

Adana Akçura Konutları daire fiyatları

Adana Akçura Konutları Göregen Seba İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fitness center, yüzme havuzu, çocuk parkı, spor salonu, toplantı odası gibi sosyal seçenekleri de bulunuyor. Adana Akçura Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Adana Akçura Konutları' nda teslimler 2016 yılının sonunda!

Göregen Seba İnşaat imzasıyla yükselen Adana Akçura Konutları projesinde konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Adana Akçura Konutları' nda teslimler 2016 yılının sonunda yapılması bekleniyor.

Samsun'daki 3 otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ülkeyi yasa boğan koronavirüs ile Mücadele'de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına otellerini ücretsiz olarak tahsis eden Erman Ilıcak, İsmail Akçura, Nejat Baran ve Ahmet Aydemir’ e teşekkür etti.

Akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak!

Akıllı Şehirler Eylem Planı kapsamında yapı güvenliğinden acil duruma, enerji ve atık yönetiminden havalandırma sistemine kadar birçok uygulamanın yer alacağı akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak...

Antalya'da barakada yaşayan yaşlı çift ev sahibi oldu!

Antalya'nın Finike ilçesinde yıkılma tehlikesi bulunan derme çatma bir evde yaşayan Ümmügülsüm ve Tevfik Akçura çiftine Büyükşehir Belediyesi ev verdi.

Büyükçekmece Park Evleri'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

Otogar-Başakşehir Konutları Metro Hattı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar ilçesi, Otogar - İkitelli - Olimpiyat Köyü - Başakşehir Konutları Metro Hattı Revizesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

3. İstanbul Başakşehir Konutları güncel liste fiyatları!

3. İstanbul Konutları, İstanbul Başakşehir'de Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 2+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunan projede fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor...

Adana Aksantaş TOKİ Konutları'nda son durum!

Adana Yüreğir’in merkez mahallelerinde numarataj çalışmaları tamamlandı. Numaralandırma işlemlerinin tamamlandığı Yavuzlar Aksantaş TOKİ Konutları’nda levha çalışması yapıldı.

TOKİ Adana Seyhan Barış Konutları başvuru!

TOKİ Adana Seyhan Barış Konutları başvuru işlemleri başladı ve 30 Aralık 2016 gününe kadar devam ediyor. Projede 34 adet daire satışta.

Denizli Ak Vadi’ye havuz müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 11 ayın sultanı ramazan boyunca gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Ak Vadi Konutları’nda yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Mehmet Özçelik: Akıllı şehirlere önem veriyoruz!

Özçelik "Sosyal konut üreten bir kuruluş olarak, akıllı şehirlerin ve akıllı konutların gelecek zaman diliminde daha çok konuşulacağını, insan hayatına daha çok gireceğini ve sektörün de buna göre kendi tasarımını revize edeceğine inanıyoruz" dedi

TOKİ Adana Sarıçam Konutları kura çekilişi ne zaman?

Emekli TOKİ Adana Sarıçam'da toplam 300 adet daire emekli kategorisinde satışa çıkarıldı. Projedeki daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Konutları kura çekilişi ne zaman?

Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

KARATAY Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 23’üncü halkasını oluşturan 984 dairelik AKÇELEBİ Konutları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Peki Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

TOKİ Adana Sarıçam Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Adana’nın Sarıçam ilçesi Buruk Mahallesi’nde inşa edilecek 825 konutun ihalesi 25 Şubat 2016 tarihinde yapıldı.

Adana Akçura Konutları daire fiyatları Haberi

Adana Akçura Konutları daire fiyatları

Adana Akçura Konutları projesi toplam 6 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Projede toplam 52 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Adana Akçura Konutları projesi toplam 6 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. İçerisinde 13 iş yerinin de bulunduğu projede daireler çatı dubleksi ve teraslı bahçe katı olarak seçenekleriyle de bulunuyor.


Akçura Konutları Adana projesinde fitness center, yüzme havuzu, çocuk parkı, spor salonu, toplantı odası gibi sosyal seçenekleri de bulunuyor. Proje Göregen Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor.



Adana Akçura Konutları teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak planlanıyor. Projedeki daireler 300 bin TL ile 490 bin TL arasıda değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Akçura Konutları Adana satış ofisi!

Satış Ofisi:  Cemalpaşa M. Cevat Yurdakul Cad. Meltem...