19 / 04 / 2024

Adana Baraj Seddi'ndeki çalışmalar tamamlandı!

 Adana Baraj Seddi'ndeki çalışmalar tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi, baraj seddinde asfalt çalışmalarını tamamladı, kent merkezini Çukurova Üniversitesi’ne bağlayan bu önemli hat trafiğe yeniden açıldı.




Menderes Bulvarı’ndan baraj seddi sonuna kadar olan 3 bin 200 metrelik yoldaki bozulma dolayısıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri sözkonusu bölgede asfalt çalışması başlattı.


Önce freze ile eski asfalt sıyrıldı ve yeni asfalt kaplama yapıldı. Sadece birkaç gün süren bu çalışma sırasında baraj seddi trafiğe zorunlu olarak trafiğe kapatıldı.



Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın da denetlediği yoğun çalışmalar sonrasında kısa sürede asfaltlama işlemi tamamlandı ve baraj seddi yeniden trafiğe açıldı.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yol müdürlüğü ekiplerini özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Zihni Aldırmaz, “Baraj seddi Çukurova Üniversitesi’ne ulaşım konusunda önemli bir hat. Bu nedenle buradaki çalışmayı bir an önce bitirmek gerekiyordu. Arkadaşlarımız yoğun mesai harcayarak kısa sürede asfalt çalışmasını tamamladılar. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.


Adana Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön