19 / 04 / 2024

baraj seddi çalışmalar

baraj seddi çalışmalar

Büyükşehir Belediyesi, baraj seddinde asfalt çalışmalarını tamamladı, kent merkezini Çukurova Üniversitesi’ne bağlayan bu önemli hat trafiğe yeniden açıldı.

Adana Baraj Seddi'nde asfaltlama çalışmaları başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ile Çukurova Üniversitesi arasındaki en önemli ulaşım hatlarından biri olan Baraj Seddi'ni asfaltlıyor.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı!

Türkiye'nin ikinci büyük sulama projesi olan Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı...

Yeni Yusufeli'nde inşaat ve alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yusufeli Barajı'nın devreye girmesiyle sular altında kalacak olan Artvin'in Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yerindeki çalışmalar devam ediyor. yeni yerleşim yerindeki 1. bölgede inşaatlarda yüzde 85 oranında fiziki gerçekleşme sağlandı...  

TOKİ yeni Hasankeyf’in inşa çalışmalarına hız verdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ilısu Barajı göl sahasında kalan “Batman’ın Hasankeyf İlçesi 3 belde ve 105 köyde Kentsel Yeni Yerleşim Alanı”nda alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı.

Bursa Gölcek Barajı'nda inşaat çalışmaları sürüyor!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Gölecik Barajı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yusufeli Barajı'nda inşaat çalışmaları sürüyor!

Yüzde 62 fiziki gerçekleşme sağlanan Yusufeli Barajı ve HES Projesi’nde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Akçay Barajı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yapımı devam eden Akçay Barajı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Yusufeli Barajı ve HES Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Yusufeli Barajı ve HES Projesi tamamlandığında Türkiye'nin milli bütçesine yaklaşık 450 milyon TL katkı sağlaması planlanıyor. Projede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Gümüşhane Köse-Gümüşhane yolunda çalışmalar başladı!

Gümüşhane Köse Barajı Mevkiinde meydana gelen heyelanla tehlikeli bir boyuta gelen Köse-Gümüşhane yolunda ihaleyi alan Ensar Ltd. Şti. ve Mak-İş A.Ş. Ortaklığı firması şantiyesini kurarak çalışmalarına başladı.

Kaş İkizce Barajı'nda çalışmalar devam ediyor!

Antalya’nın Kaş ilçesi İkizce Barajı’nda çalışmalar devam ediyor. DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Kaş’ın ikizce Barajı’nda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sungurlu Barajı'nda çalışmalar başlıyor!

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 31.720 dekar tarım arazisini sulayacak yapım ihalesi gerçekleştirilen "Sungurlu Barajı"nın sulama alanı proje yapım çalışmasının da başlatıldığını söyledi.

Yusufeli Barajı'ndaki çalışmaların yüzde 55'i tamamlandı!

Sınıfında dünyanın 3'üncüsü olacak ve 2018'de bitirilmesi taahhüt edilen Yusufeli Barajı'ndaki çalışmaların yüzde 55'i tamamlandı. Diniz, Projenin tamamlanması ile milli ekonomiye yıllık 450 milyon lira katkı sağlayacaktır." dedi.

Niğde'de 4 bin kişilik öğrenci yurdu çalışmaları sürüyor!

Niğde Üniversitesi öğrencilerinin barınma sorununu çözmek amacıyla İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan 4 bin kişilik öğrenci yurdu ile Akkaya Barajı arasında kalan 30 dönümlük alanda peyzaj ve rekreasyon çalışmaları sürüyor.

baraj seddi çalışmalar Haberi

baraj seddi çalışmalar


Menderes Bulvarı’ndan baraj seddi sonuna kadar olan 3 bin 200 metrelik yoldaki bozulma dolayısıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri sözkonusu bölgede asfalt çalışması başlattı.


Önce freze ile eski asfalt sıyrıldı ve yeni asfalt kaplama yapıldı. Sadece birkaç gün süren bu çalışma sırasında baraj seddi trafiğe zorunlu olarak trafiğe kapatıldı.



Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın da denetlediği yoğun çalışmalar sonrasında kısa sürede asfaltlama işlemi tamamlandı ve baraj seddi yeniden trafiğe açıldı.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yol müdürlüğü ekiplerini özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Zihni Aldırmaz, “Baraj seddi Çukurova Üniversitesi’ne ulaşım konusunda önemli bir hat. Bu nedenle buradaki çalışmayı bir an önce bitirmek gerekiyordu. Arkadaşlarımız yoğun mesai harcayarak kısa sürede asfalt çalışmasını tamamladılar. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.


Adana Büyükşehir...