26 / 04 / 2024

adana baraj seddi

adana baraj seddi

Büyükşehir Belediyesi, baraj seddinde asfalt çalışmalarını tamamladı, kent merkezini Çukurova Üniversitesi’ne bağlayan bu önemli hat trafiğe yeniden açıldı.

Adana Baraj Seddi'nde asfaltlama çalışmaları başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ile Çukurova Üniversitesi arasındaki en önemli ulaşım hatlarından biri olan Baraj Seddi'ni asfaltlıyor.

Adana'ya Mangal Park geliyor!

Adana Seyhan Baraj Gölü kıyısında vatandaşların kebap keyfi yapabilecekleri 'Mangal Park' adlı piknik alanı kazandırılıyor...

Adana Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 19 Nisan'da!

Adana İli Karaisalı İlçesi'nde yapılması planlanan Çocuklar Barajı ve Sulaması, Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 19 Nisan saat 11:00'da gerçekleşecektir.

Adana'daki dev köprünün temeli 30 Mart'ta atılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Barajı’nın güneyinde yapılacak olan, üzerinde 6 şeritli yol ve çift hatlı demiryolu bulunan dev köprünün ihalesinin tamamlandığını, temelini 30 Mart’ta atacaklarını söyledi.

Adana'daki Yaban Hayatı Geliştirme Sahası inşaat sektörünü etkiliyor!

Adana'da inşaat sektörünün önün tıkayan 115 bin hektarlık Seyhan Baraj Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nın kapsamının değiştirilmesi konusunda, Büyükşehir Belediyesi yüzünden inşaat sektörünün olumsuz etkilendiği bildirildi.

Seyhan Baraj Gölü'ne marina port önerisi geldi!

Seyhan Baraj Gölüne marina port önerisi geldi. Adana Genç İş Adamları Derneği (AGİAD), Seyhan Baraj Gölü kıyısına marina port yapılmasını öngören projenin gerçekleştirilmesi için destek istedi.

Adana'da iki dönüm orman yandı!

Adana Kozan'da çıkan orman yangını söndürüldü. Durmuşlu Mahallesi Baraj mevkisindeki kızılçam ağaçların oluşturduğu ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına, ekipler sabaha kadar müdahale etti...

Adana'daki orman yangınında 2 dönüm ormanlık alan zarar gördü!

Adana'daki orman yangınında 2 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Durmuşlu Mahallesi Baraj mevkisindeki kızılçam ağaçların oluşturduğu ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına, ekipler sabaha kadar müdahale etti.

Ali Uğur Akbaş: Seyhan Baraj Gölü kenarını cennet yapacağım!

Ali Uğur Akbaş, 30 Mart 2014 seçimlerinin Adana ve Çukurova için dönüm noktası olacağını, Başkan seçildiği takdirde özellikle Seyhan Baraj Gölünü yapacakları çalışmalarla adeta cennete çevireceklerini söyledi...

Adana Baraj Seddi'ndeki çalışmalar tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi, baraj seddinde asfalt çalışmalarını tamamladı, kent merkezini Çukurova Üniversitesi’ne bağlayan bu önemli hat trafiğe yeniden açıldı.

Adana Baraj Seddi'nde asfaltlama çalışmaları başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ile Çukurova Üniversitesi arasındaki en önemli ulaşım hatlarından biri olan Baraj Seddi'ni asfaltlıyor.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu baraj inşaatlarını denetletsin!

Adana'da on kişinin ölümü ile sonuçlanan baraj felaketi denetim konusunun sektörde yeniden ele alınmasına neden oldu

Özaltın Holding'in vicdanı, patlayan Köprü Barajı kapağından dolayı rahat!

Adana'nın Kozan ilçesinde EnerjiSa için yaptıkları Köprü Barajı'nın derivasyon tüneli kapağının patlamasıyla 10 işçinin hayatını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirten Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, “Vicdanım rahat

Adana'da baraj kazasına denetimleri özel sektörün yapması neden olabilir!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 13 Mayıs 2011'de bir yönetmenlik çıkartarak baraj inşaatlarının denetimini devlet kurumlarından alıp özel sektöre devretti

adana baraj seddi Haberi

adana baraj seddi


Menderes Bulvarı’ndan baraj seddi sonuna kadar olan 3 bin 200 metrelik yoldaki bozulma dolayısıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri sözkonusu bölgede asfalt çalışması başlattı.


Önce freze ile eski asfalt sıyrıldı ve yeni asfalt kaplama yapıldı. Sadece birkaç gün süren bu çalışma sırasında baraj seddi trafiğe zorunlu olarak trafiğe kapatıldı.



Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın da denetlediği yoğun çalışmalar sonrasında kısa sürede asfaltlama işlemi tamamlandı ve baraj seddi yeniden trafiğe açıldı.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yol müdürlüğü ekiplerini özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Zihni Aldırmaz, “Baraj seddi Çukurova Üniversitesi’ne ulaşım konusunda önemli bir hat. Bu nedenle buradaki çalışmayı bir an önce bitirmek gerekiyordu. Arkadaşlarımız yoğun mesai harcayarak kısa sürede asfalt çalışmasını tamamladılar. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.


Adana Büyükşehir...