23 / 04 / 2024

Adana'da 6 kişiye aynı evi kiralayan dolandırıcı yakalandı!

Adana'da 6 kişiye aynı evi kiralayan dolandırıcı yakalandı!

Adana'da yaşayan Gökhan Küleğ, aylık kiraladığı evi 6 kişiye yıllık kiralayarak 35 bin lira dolandırdı. Küleğ, göz altına alındı.



Adana'da aylık kiraladığı evi kendi eviymiş gibi internet üzerinden vatandaşa yıllık olarak kiralayan Gökhan Küleğ, 6 kişiyi 35 bin lira dolandırdı. Küleğ, gözaltına alındı.


Seyhan ve Çukurova ilçelerinde meydana gelen olayda dolandırıcılıktan çok sayıda suç kaydı bulunan Gökhan Küleğ (39) iddiaya göre aylık olarak kiraladığı evleri internet üzerinden yıllık kiralığa çıkardı.


Sahte emlakçıyla buluşarak evi gezen ve beğenen Şenöz, Gökhan Küleğ'e 11 bin 250 lira verdi. Sahte emlakçı, yine aynı yöntemle bağlantıya geçtiği Nihal Özyılmaz'dan yıllık ev kirası olarak 9 bin, Hüseyin Özipek'ten 6 bin 500, Duygu Saydam'dan 5 bin, Ahmet Beylen'den 2 bin 300 ve Hafize Özdemir'den de 950 lira olmak üzere toplam 35 bin liralık vurgun yaptıktan sonra kaçtı. 


Dolandırıldıklarını anlayan vatandaşlar soluğu polise şikayet etti. Polis, Küleğ ile 'müşteri' kılığında bağlantı kurarak bir evi kiralamak istediğini belirtti. Küleğ, söz konusu adrese geldi ve evi gezdirirken gözaltına alındı. 



Sabah 


Geri Dön