27 / 04 / 2024

Adana’da arazi kavgası!1 ölü!

Adana’da arazi kavgası!1 ölü!

Adana’da hazineye ait arazi için iki aile arasında tartışa çıktı. Arazisini 3 yıllığına Ali Ağar’a kiraya veren Ufuk Derinel, arazisinden çıkmayan Ağar'ı azmettirdi.



Adana'da Hazine'ye ait arazi için iki aile arasında kavga çıktı. Akşam Gazetesi'nden Soner Kan'ın haberine göre, hayvan çiftliği kurmak için araziyi devletten kiralayan Ufuk Derinel, araziyi Ali Ağar'a 3 yıllığına kiraya verdi. Bir süre sonra kararından vazgeçen Derinel, Ağar ve ailesinin araziden çıkmasını istedi. 

Bekçi olarak işe aldığı Mehmet Akçan’ı arsaya gönderen Derinel, Ağar ve akrabaları çiftlikte olduğu esnada kapı kilitlerini kırdırtarak değiştirtti. Ağar da; “Bu arsa şu anda bizim. Çek git buradan” diye cevap verince tartışma alevlendi. 

Kilidi kırıp tekrar çiftliğe gireceğini söyleyen Akçan'a karşılık vereb Ağar, “Senin elini kırarım” dedi. Kısa zamanda kavgaya dönüşen olayda Ağar'ın bıçak çekmesi üzerine Mehmet Akçan elindeki pompalı tüfekle Ağar'ı karnından vurdu. Ağar, olay yerinde hayatını kaybederken, Akçan da kaçtı. Kısa sürede yakalanan Akçan ve ve azmettiren Ufuk Derinel, tutuklanıp cezaevine gönderildi.  


Geri Dön