25 / 04 / 2024

Adana'da ayakkabıcılara sanayi sitesi kurulacak!

Adana'da ayakkabıcılara sanayi sitesi kurulacak!

Vali Demirtaş, kurulması planlanan Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi arazisinde incelemede bulundu Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesi Dağcı Mahallesi'nde bulunan ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi kurulması planlanan 261 dönümlük arsa üzerinde incelemelerde bulundu.



Vali Demirtaş, kurulması planlanan Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi arazisinde incelemede bulundu  Adana  Valisi Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesi Dağcı Mahallesi'nde bulunan ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi kurulması planlanan 261 dönümlük arsa üzerinde incelemelerde bulundu. 


Vali Demirtaş'ın yaptığı incelemeye, Adana milletvekilleri Fatma Güldemet Sarı, Mehmet Şükrü Erdinç,  TOKİ  Başkan Yardımcısı Sami Er, Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Adana Defterdarı Metin Otak, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan ile AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ayhan Kaliç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Daha sonra Büyüksaat civarında faaliyet gösteren ayakkabıcı esnafıyla bir araya gelen Vali Demirtaş, esnafın sorunlarını, talep ve beklentilerini dinledi. 


Vali Demirtaş, ayakkabıcı esnafının yeni ve modern bir siteye kavuşmaları için başlattıkları çalışmayı en kısa sürede tamamlamayı amaçladıklarını söyledi. 


Adana İleri


Geri Dön