19 / 04 / 2024

Adenya Hotel helal turizm konseptiyle dikkat çekiyor!

Adenya Hotel helal turizm konseptiyle dikkat çekiyor!

Antalya Alanya'da “Helal Turizm” konseptiyle hizmet veren Adenya Resort Hotels & Spa tatil merkezleri arasında dikkat çekiyor.



Tatil hayali kuran ailelere helal konsepte bütün imkanları sunduklarını belirten Adenya Hotel Genel Müdürü Mehmet Kayni, 2016 sezonu yeni konseptlerinin Helal UAI (Ultra Herşey Dahil) olduğunu söyledi. Antalya'da 5 yıl önce kurulan Adenya Resort Hotels & Spa, Türkiye de ilk Helal turizm belgesini alarak geliştirdiği konseptiyle sektöre girmişti.Alanya'nın Türkerler beldesinde denize sıfır konumuyla misafirlerini ağırlayan otelde 11 farklı tipte 290 odaya sahip 580 yatak kapasitesi bulunuyor. Otel bay ve bayanlara ayrı ayrı hizmet verdiği plajlarla misafirlerine keyifli bir tatil sunuyor. Adenya'da plaj, havuz, hamam, sauna gibi alanlar ise erkek ve kadınlar için ayrı olarak tasarlanmış durumda.


HERŞEY HELALİNDEN SUNULUYOR

Genel Müdür Mehmet Kayni, müşterilerine sunulan yiyecek, içecek, kişisel bakım ürünlerinde de 'helal' şartına titizlikle uyulduğunu söyledi. Kayni, gıdaların alımından, depolanması ve, hazırlanması sürecine kadar tüm süreçlerde titizlikle çalıştıklarını bildirdi.


Otelde bayanlara pozitif ayrımcılık

Adenya Otel'de bay ve bayanların havuz, plaj gibi kullanım alanları bir birilerini görmeyecek şekilde inşa edilmiş durumda. Bayanlara yönelik hizmete büyük önem veriliyor. Bayan kopmleksi bay kompleksinin üç katı büyüklüğünde. Bayanlara özel plaj, bayanlara özel spa güzellik salonu, özel açık ve kapalı havuzlar, tuzlu su havuzları otelin bayanlara sunduğu diğer hizmetleri arasında yeralıyor.



Yeni Şafak


Geri Dön