25 / 04 / 2024

Adeta bir uzay mekiği! BMW X7’nin yeni fiyatı belli oldu!

Adeta bir uzay mekiği! BMW X7’nin yeni fiyatı belli oldu!

 Adeta bir efsane haline dönüşen BMW’nin X serisinin en çok beğenilen araçlarından X7’nin haziran ayı fiyatı belli oldu. BMW, haziran ayı kapsamında tüm modellerinin yeni fiyatını revize ederek resmi internet sitesinde yayımladı.



BMW’nin en çok sevilen ve sınıfının en gözde araçlarından biri olan X7’nin fiyatı haziran ayı itibari ile güncellendi. BMW, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında da tüm modellerinin güncel fiyat listesini takipçileri için paylaştı.

Aydınlatmalı "BMW Iconic Glow" böbrek ızgaranın yanı sıra BMW'nin simge durumuna gelmiş özelliklerine odaklanmış olan ön tasarım, BMW X7’nin güçlü karakterini yansıtan bir görünüm ortaya koyuyor.

Adeta bir uzay mekiği! BMW X7’nin yeni fiyatı belli oldu!

Güçlü BMW TwinPower Turbo 6 silindirli dizel motor 340 beygir gücünün yanında standart olarak sağlanan 2 akslı havalı süspansiyon, bu araç ile yapılan tüm yolculukları üst düzey konfor tecrübesine dönüştürüyor.

İntegral Aktif Direksiyon manevralar esnasında çevikliği, yüksek hızlarda ise sürüş konforunu bir üst seviyeye taşıyarak farkını ortaya koyuyor.

Peki, BMW X7'nin teknik özellikleri neler? Yeni fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön