24 / 04 / 2024

Adidas, 3 farklı kablosuz kulaklığını Türkiye’de de satışa çıkardı! 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Adidas, 3 farklı kablosuz kulaklığını Türkiye’de de satışa çıkardı! 30 Eylül 2022 fiyat listesi

En büyük spor giyim markaları arasında yer alan Adidas, üç farklı kablosuz kulaklığını ülkemizde satışa çıkardı. Peki Adidas’ın satışa çıkardığı Z.N.E.01 True Wireless, Z.N.E.01 ANC True Wireless  ve  FWD-02 Sport kulaklığın fiyatı ne kadar? İşte cevabı…



Spor giyim devi Adidas, Zound Industries ile geliştirdiği ve yakın zamanda yurt dışında satışa sunduğu üç kulaklık modelini ülkemizde de satışa çıkardığını duyurdu. Aztek Teknoloji aracılığıyla ülkemize gelen kulaklıklar, Z.N.E.01 True Wireless, Z.N.E.01 ANC True Wireless ve FWD-02 Sport kulak içi model kulaklıklar olarak tanıtıldı. 
Peki, Adidas’ın spor giyim kimliğinden teknoloji dünyasına adım atmasına da neden olan yeni kulaklıkların özellikleri neler? 

ADİDAS Z.N.E.01 TRUE WIRELESS KULAKLIK

Adidas’ın Z.N.E.01 True Wireless kulaklığı, ergonomik ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Kulaklık, ter ve su sıçramalarına karşı dayanıklılığını belgeleyen IPX4 sertifikasına da sahip. Bu kablosuz kulaklıklar, 15 dakikalık şarj ile 1 saat, tam şarj ile 5 saat ve şarj kutusu ile 20 saate kadar kullanım süresi ile ön plana çıkıyor. Bununla birlikte kulaklıkların kutusunu kablosuz olarak şarj edebilirsiniz. Adidas’ın Z.N.E.01 True Wireless kulaklığının fiyatı ise henüz açıklanmadı. 

 

ADİDAS Z.N.E.01 ANC TRUE WIRELESS KULAKLIK

Adidas Z.N.E.01 ANC True Wireless, ilk modelle aynı özelliklere sahip. Ancak bu modeli ve önceki Z.N.E.01 True Wireless modeli kulaklığı ayıran tek detay, kulaklıkların aktif gürültü engelleyici (ANC) teknolojisini taşıması olarak gösterilebilir. Bu sayede kulaklıklar, çevredeki sesleri mümkün olan en üst seviyede engelleyerek kullanıcının dışardaki seslerden mümkün olan en az seviyede rahatsız olmasına yardım ediyor. .
 Adidas, 3 farklı kablosuz kulaklığını Türkiye’de de satışa çıkardı! 30 Eylül 2022 fiyat listesi


Geri Dön