27 / 04 / 2024

Adil Karaismailoğlu'ndan 3 katlı büyük İstanbul Tüneli açıklaması!

Adil Karaismailoğlu'ndan 3 katlı büyük İstanbul Tüneli açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da yapılacak olan üç katlı tünel projesiyle ilgili sorulan soru üzerine, orada E-5 altından gidecek raylı sisteme öncelik vereceklerini dile getirdi.



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Radyo ve TV Kulesi'nde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleriyle buluştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  yap-işlet-devret projelerinde işletmecilerin çok hızlı ilerlediğine, senelerdir yapılamayan ve devlete ekonomik kaybı olan projelerin bu şekilde hayata geçirildiğine dikkat çekti. 

Adil Karaismailoğlu ndan 3 katlı büyük İstanbul Tüneli açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu'nu kullanan araç sayısının her geçen gün yükseldiğini belirten Adil Karaismailoğlu, Osmangazi Köprüsü yapıldıktan sonra Yalova, Bilecik ve Bursa gibi bölgelerde üretimin yükseldiğine, sanayinin ve turizmin ciddi şekilde geliştiğine, yatırımların önemli ekonomik refah sağladığına vurgu yaptı. 

Adil Karaismailoğlu ndan 3 katlı büyük İstanbul Tüneli açıklaması!

Karaismailoğlu, İstanbul'da yapılacak olan üç katlı tünel projesiyle ilgili soru üzerine, orada E-5 altından gidecek raylı sisteme öncelik vereceklerini dile getirdi.

7 ile 185 kilometrelik raylı sistem geliyor!


Geri Dön