24 / 04 / 2024

Adım İstanbul'da fiyatlar 406 bin TL'den başlıyor!

Adım İstanbul'da fiyatlar 406 bin TL'den başlıyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul'da ön satışlar başlıyor.



Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul'da ön satışlar başlıyor. 615 daire ve 120 ticari üniteden oluşan projede 2+1'den 5+1'e kadar 6 farklı daire ve 22 farklı metrekare seçeneği bulunuyor.  Ön satış avantajıyla peşin alımlarda yüzde 10'a varan indirim fırsatı sunulan Achm İstanbul'da konut fiyatları 406 bin 800 TL' den başlıyor. Projede iki sosyal tesis bulunan projede skylight'lı kapalı yüzme havuzu, fitness center, hamam - soyunma odaları, çocuk oyun alanları, dinlenme teraslan ve su oyun havuzları bulunuyor. 


YENİ İSTANBUL'UN MERKEZİ 

Büyük çapta bir yatırım bölgesi haline gelen Başakşehir, iş, konut, kamusal alanlar ve ulaşım noktaları olmak üzere dört koldan yükseliyor. Sağlam zemin kuşağında büyüyen bu yeni merkez, 3'üncü Köprü'den 3'üncii Havalimanı'na, Kanal İstanbul'dan Kuzey Marmara Otoyol Projesi ne kadar, devasa projelere ev sahipliği yapıyor. 


Sabah 


Geri Dön