28 / 03 / 2024

Ağaoğlu My Office'te 21 milyon 462 bin TL'ye!

Ağaoğlu My Office'te 21 milyon 462 bin TL'ye!

Ağaoğlu İnşaat ve Emlak Konut GYO ve işbirliği ile yapılan Ataşehir My Office Projesi'ndeki 63 iş yeri ve ofis satışa çıktı



Emlak Konut GYO ve Ağaoğlu İnşaat işbirliği ile yapılan Ataşehir My Office Projesi'ndeki 63 iş yeri ve ofis satışa çıktı.

Emlak Konut GYO ve Ağaoğlu İnşaat işbirliği ile yapılan Ataşehir My Office Projesi'ndeki 63 iş yeri, ofis mağaza, dükkan, eczane, pastane ve fast food niteliğine sahip. İşyerlerinin net büyüklükleri 3 bin 297 metrekare ile 59 metrekare aralığında değişiyor. Satışa çıkan dükkanların en büyüküğünün tahmini fiyatı 21 milyon 462 bin TL, geçici teminatı 650 bin TL. Satıştaki en küçük metrekare büyüklüğe sahip olan ofis ise 457 bin TL tahmini değer ve 20 bin TL geçici teminata sahip.

Batıı Ataşehir'deki ofisleri blunduğu My Ofiffce projesi'nin ihalesi 20 Nisan 2010 günü saat 15.00'te gerçekleşecek.

Ağaoğlu yaptı Emlak Konut GYO satışa çıkardı

Ataşehir'de hızla artan ofis ihtiyacı nedeniyle, talebi karşılamak üzere Ağaoğlu tarafından tasarlanan ve yapılan "My Office" Emlak Konut tarafından 20 Nisan 2010 Salı günü saat 15.00'te Ataşehir'deki merkezinde ihale usulüyle satılacak.

Emlak Konut tarafından ihale usulüyle 20 Nisan 2010 Salı günü satışa sunulacak My Office'te ofisler, mağazalar, restoran, cafe ve fast-food alanları, pastane ve eczaneye uygun bağımsız 63 bölümden oluşan 24 bin 754 metrekarelik alan bulunuyor. Tasarım ve inşaası Ağaoğlu tarafından tamamlanan My Office, daha önce yine Ağaoğlu tarafından geliştirilen ve kısa sürede satılan My Prestige projesinden daha büyük bir kompleks olma özelliğine sahip. My Office ihalesine katılmak isteyen yatırımcı ve girişimciler ihaleye başvuru dosyalarını ihale gününe kadar Ağaoğlu'nun Ataşehir'deki Satış Ofisi'nden temin edebilecekler.

Bölgede en yüksek kira getirisine sahip olması beklenen ve 457 bin TL ile 21 milyon 462 bin TL arasında değişen muhammen bedellere sahip olan My Office'in toplam muhammen bedeli 158 milyon 725 bin TL olacak. 30 Eylül 2010 tarihinde teslimi gerçekleştirilecek My Office'te, büyüklükleri 76 ile 2.779 metrekare arasında değişen ofisler, 706 ile 3.468 metrekare arasında değişen mağazalar ve 58 ile 506 metrekare arasında değişen restoran, cafe, fast-food ve pastane alanları bulunuyor. Projede, bölgedeki talep dikkate alınarak yer verilen ve büyüklüğü 150 metrekare olan eczaneye uygun alan da bulunuyor.

My Office'in ön plana çıkan özellikleri arasında, metro (Anadoluray) başta olmak üzere, TEM otoyolu, E-5 karayolu gibi yollara yakınlığıyla ulaşım açısından çok avantajlı bir konumda yer alması dikkat çekiyor. My Office'in dünyadaki benzerlerinden daha üstün olarak, toplam 650 araç kapasiteli otoparkının yanı sıra randevu sistemiyle kullanılabilen tam donanımlı toplantı odaları da bulunuyor. My Office, yürüme mesafesindeki My Club'a yakınlığıyla da öne çıkıyor.

Ağaoğlu İnşaat yaptığ açıklamada Emlak Konut ile hasılat paylaşımı esasına göre yapılan My World projesinde taahhüt edilen hasılatı yüzde 100 artırdı. Ağaoğlu İnşaat Genel Müdürü Genel Müdür Hasan Rahvalı, ihale yapıldığında 810 milyon TL hasılat öngörüldüğü halde, My World satışlarından toplamda 1 milyar 500 milyon TL'nin üzerinde hasılat elde edildiğini belirtti.  

Detaylı bilgi için tıklayın


Geri Dön