19 / 04 / 2024

AGT, INTERMOB'da yenilikçi ürünlerini sergiliyor!

 AGT, INTERMOB'da yenilikçi ürünlerini sergiliyor!

Tasarımda ve üretimde yenilikçi, güvenilir ve kaliteli ürünleri tüketicisi ile buluşturan AGT, INTERMOB Mobilya, Ahşap ve Orman ürünleri Fuarı'nda ziyaretçilerinden büyük ilgi görüyor...



Mobilya bileşenleri üretiminde dünyanın en modern üç üretim tesisinden biri olan AGT, ahşap sektörünün Avrasya’daki en büyük fuarı INTERMOB’da ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.  Tüm ürün gruplarından en yeni ürünleri katılımcılarla buluşturan AGT, farklı tasarımları ve akıllı çözümleri ile mobilya sektörüne yön vermeye devam ediyor.


 “Mobilya için Her şey” ilkesinden yola çıkarak tüm ürün gruplarında renk ve desen alternatiflerini yeni tasarımlarla birlikte AGT dostları ile buluşturan firma, çok sayıda yerli ve yabancı misafiri standında ağırlıyor.


Avrasya coğrafyasındaki en önemli organizasyon INTERMOB Fuarı’na yerli ve yabancı yoğun katılım olduğunu belirten AGT CEO'su Mehmet Semih Söylemez, sektörün lider mobilya ve mamul üreticileri ile bir arada olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, AGT’nin öncü ve yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerle buluşturduklarını ifade etti.


AGT, MOBİLYA SEKTÖRÜNE YÖN VERMEYE DEVAM EDİYOR


AGT’nin sektör profesyonelleri için en son teknolojiyle ürettikleri kaliteli ve pratik çözümleri de ilk kez sergilediklerini belirten Söylemez, “Türkiye’de ve dünyada High Gloss yüzeyin öncüsü olarak Super Matt ürünlerimiz de katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Tüm ürün gruplarımız ile mobilya sektörüne yön vermeye devam ediyoruz” dedi.


AGT, kurşun içermeyen deck malzemesinden üretilen ve endüstriyel tasarımcı Dr. Hakan Gürsu’nun tasarımıyla piyasaya sunulan AGT BENCH ürününü de ziyaretçilerin beğenisine sundu. Tasarımıyla uluslararası arenada beğeni toplayan AGT BENCH, Design & Design Book kitabında yer alan Türk tasarımı olmaya hak kazanırken, Passenger Terminal World Dergisi’nin Mansiyon Ödülüne de layık görülmüştü.


Geri Dön