19 / 04 / 2024

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Afyonkarahisar'da Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.



Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, bir düğün salonunda yapılan dönüşüm toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada, Afyonkarahisar'ın yaşanabilir bir kentsel dönüşüme ihtiyacının olduğunu kaydetti.

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Akın, "Afyonkarahisar'da yapılacak kentsel dönüşüm alanına önceden de gittim, gezdim, inceledim ve gördüm. Yani tam merkezi ve muhteşem bir yer. İnşallah, sizler de kendi yerlerinizden ayrılmadan hep birlikte kalın. Bizim mücadelemiz budur." dedi.

Ahmet Akın: Afyonkarahisar ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!


Akın, konuyla ilgili olarak şunları kaydetti:

"Kentsel dönüşümün planlanması, uygulanması ile her aşamasında ilgili meslek odalarının, sivil toplum örgütlerinin, bilim insanlarının ve dönüşüm bölgesinde yaşayan yurttaşların aktif katılımıyla ve denetim kanalları açık tutularak devam ettirilmelidir. Yaşanabilir kentsel dönüşüm deprem, sel, iklim değişikliği ve diğer afet risklerine karşı kentsel dayanaklılığı artırmanın yanında konut dışı dönüşümle iyi bir çevrede yaşama anlamına gelmelidir."

Kentsel dönüşümde buna dikkat!


Geri Dön