20 / 04 / 2024

Ahmet Edip Uğur gayrimenkul yatırımcılarına Balıkesir'i anlattı!

Ahmet Edip Uğur gayrimenkul yatırımcılarına Balıkesir'i anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Global Real Estate Institute (GRI) yatırım toplantısına katıldı. Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.



Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Global Real Estate Institute (GRI) yatırım toplantısına katıldı. Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.  Her yıl gayrimenkul yatırımcıları, geliştiricileri ve finansörlerini bir araya getiren, bu sene yedincisi düzenlenen "GRI2015" yatırım toplantısında İstanbul gayrimenkul pazarının dışında gelişmekte olan kentlerde yatırım konusu konuşuldu ve bu kentlerin yatırıma hazır olup olmadığı tartışıldı. 


Gelişmekte olan kentler içerisinde Ankara, İzmir, Aydın, Balıkesir ve Bursa beşgeninde yapılan değerlendirmede Balıkesir'in ön plana çıktığı görüldü. 


"Herkesin yolu bir gün Balıkesir'den geçecek" diyen Başkan Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'deki altyapı, konut, endüstriyel ve lojistik yapılar, turizm, termal oteller ve Ayvalık'ta planlanan yat limanı projelerini anlattı. Bunun yanı sıra Büyükşehir Yasası ile kentlerin tek elden planlanmasının önemine de vurgu yapan Uğur, gerçekleşen oturum sonrasında yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Astas Holding İş Geliştirme Kordinatörü Matthew Warner, SBR Group CEO'su Ramazan Özer, Hilton Worldwide Geliştirme Direktörü Tuğrul Temel gibi gayrimenkul sektörünün önemli isimlerinin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri yatırımcılarından TurkCapital Holding Başkan Yardımcısı Fawaz Al-Issa, Alinma Investments CEO'su Saleh Al Henaki ve Varlık Yönetimi Başkanı Mohammed Bassam Al Sayed, Uğur ile görüşme yapan isimler oldu.



Yeni Asır 


Geri Dön