26 / 04 / 2024

Ahmet Nazif Zorlu gayrimenkul proje şirketi kurdu!

Ahmet Nazif Zorlu gayrimenkul proje şirketi kurdu!

Satışa çıkardığı Zorlu Center ile gündeme gelen işadamı Ahmet Nazif Zorlu, 50 bin TL sermaye ile Zorlu Gayrimenkul Proje Taahhüt AŞ ismiyle yeni bir inşaat şirketi kurdu



Satışa çıkardığı Zorlu Center ile gündeme gelen işadamı Ahmet Nazif Zorlu, 50 bin TL sermaye ile Zorlu Gayrimenkul Proje Taahhüt AŞ ismiyle yeni bir inşaat şirketi kurdu.
 
Avcılar’daki Zorlu Plaza’nın adres olarak gösterildiği şirketin ana sözleşmesinin imzalanması ve İstanbul Ticaret Odası’na kaydı 4 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirildi. İnşaat ve taahhüt işleri yapmak üzere yola çıkan şirket, inşaat projelerinin geliştirilmesi, Türkiye sınırları içerisinde veya dışında inşaat yapılması, inşaat ile ilgili tesisat kurulması, montaj, altyapı ve konusu ile ilgili bayındırlık ve ulaştırma işlerini taahhüt edecek. Şirket, aynı zamanda ana sözleşmesinde kayıtlı diğer işleri de gerçekleştirecek.
 
Ahmet Nazif Zorlu’nun başkan yardımcısı olarak katıldığı yönetimin başkanlığını Zeki Zorlu yürütecek. Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu ve Selen Zorlu Melik’te üye sıfatı ile yönetimde yer alacak.
 
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
 


Geri Dön