27 / 04 / 2024

Aile Destek mobil uygulaması kullanıma hazır!

Aile Destek mobil uygulaması kullanıma hazır!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geliştirilen 'Aile Destek' mobil uygulamasının kullanıma hazır olduğu duyuruldu. Bu yeni uygulama sayesinde sosyal yardımlar ve sosyal hizmetler ile ilgili bilgilere ulaşılabilecek ve başvuru işlemleri yapılabilecek.



Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Vatandaşlar uygulamadaki sosyal hizmetler başlığı altında “Çocuk Hizmetleri”, “Engelli Hizmetleri”, “Yaşlı Hizmetleri”, “Aile Hizmetleri”, “Kadına Yönelik Hizmetler”, “Şehit Yakınları ve Gazilere Yönelik Hizmetler”, “Yurtdışı Hizmetleri”, “Sivil Toplum Hizmetleri” ve “Eğitim ve Yayın Hizmetleri” kategorileri altında sunulan hizmetlere kolaylıkla erişim sağlayabilecekler ve gerekli başvuruları buradan yapabilecekler. 

Aile Destek mobil uygulaması kullanıma hazır!

Bakanlık tarafından geliştirilen bu yeni mobil uygulaması sayesinde bakanlık haberleri ve duyuruları da takip edilebilecek. Geliştirilen bu yeni uygulama; ALO 183, ALO 144 gibi çağrı merkezlerinin doğrudan aranabilmesi ve Kadın Destek Uygulaması'na (KADES) doğrudan erişilmesi imkanı da sağlıyor.

Aile Destek uygulaması IOS mobil marketinden ve Android mobil marketinden ücretsiz olarak indirilebilecek. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alıyor! Başvurular başladı!


Geri Dön