27 / 04 / 2024

Ailelere müjde! Destek ödemeleri başladı! Pazartesi PTT'ye gidip alın!

Ailelere müjde! Destek ödemeleri başladı! Pazartesi PTT'ye gidip alın!

Devlet tarafından destek ödemeleri devam ettiği belirtilirken faturasını ödemekte zorlanan yardıma muhtaç ailelere elektrik faturası desteği yapılacağı açıklandı. Son dakika! Hemen, pazartesi PTT'ye gidip alın.



Devlet tarafından destek ödemeleri devam ettiği belirtilirken faturasını ödemekte zorlanan yardıma muhtaç ailelere elektrik faturası desteği yapılacağı açıklandı. Ödemeler ailedeki kişi sayısına göre değiştiği belirtilerek paraların PTT üzerinden alındığının altını çizdi. Bu doğrultuda elektrik faturasıyla PTT’ye giden ihtiyaç sahibi vatandaşlara 260 liraya kadar para verildiği belirtildi.

ELEKTRİK FATURASI İÇİN ÖDEME

Elektrik faturası desteği her ay düzenli olarak PTT ile yapıldığına işaret edilerek PTT’ye geçerli kimlik belgesi ve mesken elektrik faturasını göstermenin yeterli olduğu açıklandı.

Peki, başvuru şartları neler? Ödeme miktarları ne kadar? İşte bütün ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön