25 / 04 / 2024

Ailelerin hesaplarına tam 7 bin 200 lira yatacak! Hemen başvurun! Bu fırsat kaçmaz

Ailelerin hesaplarına tam 7 bin 200 lira yatacak! Hemen başvurun! Bu fırsat kaçmaz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye Aile Destek Programı bütününde hak sahibi kişilere ağustos ayı ödemelerinin bu hafta yapılacağını bildirdi. İşte program ile ilgili detaylar...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye Aile Destek Programı kapsamı dahilinde ödemeyi hak eden kişilere, ağustos ayı ödemelerinin bu hafta yapılacağını duyurdu.

Bakanlığın resmi sosyal medya hesabından ise Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ile ilgili açıklama yapıldı.

Yapılmış olan açıklamada, Türkiye Aile Destek Programı’ndan destek almaya hak kazanmış vatandaşların, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının ilk olarak değerlendirmeleri doğrultusunda Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemi aracılığı ile birlikte otomatik gerçekleştirildiği ifade edildi.

Bu kapsam dahilinde de, Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilmiş olan ödeme listesinin hazırlanmasını esas teşkil eden kişilerin, hak sahipliğinin belirlenmiş olacağı ay için de güncel olmasını ve ödeme dosyası kontrollerinin de sağlıklı bir biçimde gerçekleştirilmesini teminen ayın sonunun beklenmesini vurgulanan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Bu doğrultu ise Türkiye Aile Destek Programı ağustos ayının hak sahiplerini kesinleştirmek için gerçekleştirilecek ödeme listesi oluşturma işlemlerine başlanmışken, eylül ayının ilk haftası içinde de ödemeler gerçekleştirilecek.

Program dahilindeki gelecek ödemelerde ise aynı şekilde uygulama devam ettirilecek olup destek sağlanacak ayın sonunda ise ödeme işlemleri güncel veriler ışığı doğrultusunda hayata geçecektir. 

İşlemleri takip eden ayın ilk haftasında ise hak sahibi olan vatandaşlara, Türkiye Aile Destek ödemeleri gerçekleştirilecek.

Ailelerin hesaplarına tam 7 bin 200 lira yatacak! Hemen başvurun! Bu fırsat kaçmaz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön