23 / 04 / 2024

AirPods Max'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

AirPods Max'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

AirPods Max in özelliklerini ve piyasadaki fiyat listesini sizler için araştırdık. Uzamsal Ses destekli AirPods Max için 2.200 TL’lik indirim fırsatı var.



Kulaklığa sinema benzeri bir ortam yaratan bu özellik Apple Music ve Netflix gibi uygulamalarda çalışmasını belirtmeden geçemeyiz.Ayrıca  40 mm dinamik sürücülere sahip olan kulaklık Lightning üzerinden şarj edilebilme özelliğine sahip.

Bunun yanı sıra kulaklık, bünyesinde Apple Watch’lardaki gibi kontrol için bir Digital Crown ve ayrı bir fiziksel tuş entegre edilmiş durumda. AirPods Max’in  aktif gürültü engelleme performansıyla fark yaratan cijazın ses performansıyla da tercih edilme sebeplerinin başında geliyor. 

AirPods Max uzun pil ömrüyle de dikkat çekiyor. Kulaklık yüzde 100 şarj edildiğinde 20 saate varan bir pil ömrü sağlıyor ki bu rakiplerine göre oldukça uzun bir süre.Ayrıca kablosuz model 5 dakika şarj edildiğinde 1.5 saate varan deneyime olanak sağlamasıyla da öne çıkıyor.Tüm bunların yanı sıra kulaklık kullanılmadığı zamanlarda pil şarjını korumaya yardımcı olan ultra düşük güç durumuna geçmesini sağlayan yumuşak ve ince Smart Case kılıf ile satışa çıkıyor.

Peki AirPods Max in fiyatı Amazon.com.tr de kadar?

 Apple AirPods Max - Gök Mavisi
Amazon.com da 14,211 TL
Apple AirPods Max - Yeşil
Amazon.com da 12,995 TL

Ayrıntılı bilgi için Amazon

Editörün notu: Bu haber 28 Eylül saat 00.20'de yazıldı. Güncel dolar kuru 18,60 TL'dir. Euro kuru 17,86 TL, altının gramı ise  991,90 TL'dir. 

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası açıkladı 

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar peş peşe açıkladı! Ziraat, TEB, Yapı Kredi, Akbank, İŞ Bankası...

4 katlı konuta 15 katlık imar izini!


Geri Dön