18 / 04 / 2024

AK Parti Başkan Yardımcısı Kurtulmuş'tan asgari ücrete ve emekli maaşlarına Temmuz zammı açıklaması

AK Parti Başkan Yardımcısı Kurtulmuş'tan asgari ücrete ve emekli maaşlarına Temmuz zammı açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, hükümetin Temmuz ayında milyonlarca asgari ücretli ve emekliye yapmayı planladığı maaş zamlarıyla ilgili dikat çeken açıklamalar yaptı. Canlı yayında maaş zamlarını değerlendiren Kurtulmuş, enflasyona işaret etti.



Hükümet kanadından asgari ücrete Temmuz'da yapılacak zamlarla ilgili açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. 

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkanı Ergün Atalay, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezinde bir araya gelerek "asgari ücrete" yapılması gündemde olan zamlara ilişkin açıklamalar yaptı.

Asgari ücrete zam oranını görüşmedik diyen Atalay, asgari ücrete zam konusunda son adımların Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından atıldığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücrete ek zam yapılmasına sıcak baktığını ifade eden Atalay, çalışma nihayet erince net detayların bakanlık tarafından kamuoyuna aktarılacağını dile getirdi.

Asgari ücrete ek zam, emekli maaş zamları ve EYT meseleleri hükümetin gündemindeki konular.

Söz konusu çalışmalarla ilgili AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş da dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İşte detaylar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön