26 / 04 / 2024

AK Parti kimsenin evini almadı!

AK Parti kimsenin evini almadı!

AK Parti Büyükçekmece 6. Olağan Kongresi'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Nerede bir imar problemi varsa seçim öncesi 'AK Parti sizin elinizden evinizi, arazinizi alacak' diyorlar. AK Parti 16 senedir iktidarda ve kimsenin evini almadı ama 1 milyon kişiye ev verdi." dedi.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti Büyükçekmece 6. Olağan Kongresi'nde konuşma yaptı. İBB Başkanı Uysal konuşmasında, "Nerede bir imar problemi varsa seçim öncesi 'AK Parti sizin elinizden evinizi, arazinizi alacak' diyorlar. AK Parti 16 senedir iktidarda ve kimsenin evini almadı ama 1 milyon kişiye ev verdi. Hiç kimseyi mağdur etmedik, mağdur olanların yanında olduk. Büyükşehir Belediyesi olarak, herkesin hakkını hukukunu koruduk" ifadelerini kullandı. 

İBB Başkanı Uysal, AK Parti'nin 1994 yerel seçimlerinde İstanbul'un kazanılmasıyla doğduğunu ifade etti. Uysal, şöyle konuştu, "AK Parti o zaman doğdu aslında. 2002 yılında iktidara geldikten sonra da Türkiye’de yeni bir yönetim anlayışı oldu ama asıl önemli olan, 2019'da Türkiye’de başkanlık sistemiyle yeni bir dönem başlayacak. Bu dönemle birlikte Türkiye ve bölgemizin kaderi değişecek. Bugüne kadar hep başkaları oyun kurdu biz Türkiye olarak, oyunlara uymak zorunda kaldık. Ancak şu anda, Ak Parti iktidarıyla oyunlarına uymuyoruz. O oyunlar, bize göre değil diyoruz. 2019'da bölgedeki oyunları biz kurar hale geleceğiz. Biz hizmetleri yapacağız, siz de teşkilat olarak hizmetlerimizi halka anlatacaksınız. Bunu yaptığımız zaman inşallah 2019'da Büyükçekmece AK Partili olacaktır."

Mevlüt Uysal, muhalefet partilerinin seçimler öncesi gerçek dışı beyanlarda bulunarak vatandaşları aldatmaya çalıştığını söyledi. Uysal, "Nerede bir imar problemi varsa seçim öncesi 'AK Parti sizin elinizden evinizi, arazinizi alacak' diyorlar. AK Parti 16 senedir iktidarda ve kimsenin evini almadı ama 1 milyon kişiye ev verdi. Hiç kimseyi mağdur etmedik, mağdur olanların yanında olduk. Büyükşehir Belediyesi olarak herkesin hakkını hukukunu koruduk. Mimar Sinan mahallesinde yapacağımız kentsel dönüşüm de örnek olacaktır." dedi. 


Geri Dön