25 / 04 / 2024

AK Parti’den flaş asgari ücret açıklaması! 2023 asgari ücret ne kadar olacak?

AK Parti’den flaş asgari ücret açıklaması! 2023 asgari ücret ne kadar olacak?

Bütün çalışanlar asgari ücret rakamını büyük bir heyecan ile beklerken, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…



EYT İLE İLGİLİ DE KONUŞTU

EYT ile ilgili olarak ilgili olarak da bakanlığın çalıştığını ifade eden Kurtulmuş, "Bu sene sonu itibarı ile konuyla ilgili açıklama gerçekleşir. Vatandaşın gündeminde olup da AK Parti'nin, hükümetin gündeminde var olmayan bir konu düşünülemez. EYT uzun bir süredir çalışılan bir konudur, bakanlık vakti zamanı geldiği zaman da gerekli açıklamayı yapacaktır" dedi.

Sözleşmeli personelin kadroya alınması ile ilgili çalışmaların da devam ettiğini ifade eden Kurtulmuş, vatandaşların konuştuğu her konunun AK Parti'nin gündeminde var olduğu söyledi.

“7500 TL SEVİYESİNDE OLACAKTIR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz de geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamasında "Asgari ücret özel sektör ile ilgili hem işçiyi hem de işvereni koruyarak çalışma barışı ismi altında normal bir rakam tespit edilmeye çalışılıyor. İkinci dönemde altıncı aydan sonraki enflasyonu dikkate alır iseniz benim şuandaki hesaplamalarıma göre konuşulan bir şey mevcut değil, görüşmeler dahi başlamadı fakat 7 bin 500 lira seviyelerinde bir asgari ücret belki de onun üstünde düşünülebilir" açıklamalarını yapmıştı.

AK Parti’den flaş asgari ücret açıklaması! 2023 asgari ücret ne kadar olacak?

Gamerların telefonu OPPO A96 CarrefourSAlarda 1.000 lira indirimle! Bu fırsat kaçmaz! 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Kira fiyatları için korkutan açıklama geldi! Bu ilçelerde kiralar daha da artacak

TOKİ arsa başvuruları başladı! Bu ayrıntıyı kaçırmayın!


Geri Dön