26 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatları kafa karıştırdı! İndirim yapıldı, pompaya yansımayacak!

Akaryakıt fiyatları kafa karıştırdı! İndirim yapıldı, pompaya yansımayacak!

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren son dakika haberine göre akaryakıt fiyatlarındaki indirim ve zam aynı zamana denk geldi. Zam ve vergi indirimi için fiyat ayarlaması yapıldığında pompada ne değişti? İşte merak edilen o sorunun cevabı...



Akaryakıt fiyatlarındaki artış ve indirim aynı zamana denk geldiği için vatandaşlar pompada indirimli fiyatla karşılaşamayacak. Akaryakıt fiyatlarındaki indirim ve zam aynı zamana denk geldi. Zam ve vergi indirimi için fiyat ayarlaması yapıldığında pompada ne değişti? İşte milyonlarca araç sahibinin merak  ettiği o sorunun cevabı...

Akaryakıt fiyatları kafa karıştırdı! İndirim yapıldı, pompaya yansımayacak!

İndirimin Ardından ÖTV Tutarında %24 İle %30 Artış Yapıldı

Kamupersonelicom'da yer alan habere göre; bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına 49 kuruş indirim yapılacak. Ancak yarından itibaren 4938 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile maktu ÖTV tutarı yüzde 24'ten yüzde 30'a çıkarıldı.

Akaryakıt fiyatları kafa karıştırdı! İndirim yapıldı, pompaya yansımayacak!

İndirim Oranı Kadar Gerçekleşen Artış Pompaya Yansımayacak

EPGİS tarafından yapılan açıklamada “Akaryakıt Ürünlerinde ÖTV Düzenlemesi, 01/03/2022 tarihinde geçerli olmak üzere Benzinde 49 KRŞ/LT indirim gerçekleşmiştir. İndirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır” İfadelerine yer verildi.

Akaryakıt fiyatlarında büyük indirim bekleniyor!

Petrol fiyatlarında son durum!

Akaryakıt alacaklar dikkat! Yarın gece yarısından itibaren...

Akaryakıtta son dakika müjdesi! Milyonların yüzü gülecek! İndirim geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön