24 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatlarında flaş zam gelişmesi

Akaryakıt fiyatlarında flaş zam gelişmesi

Son indirimlerle 20 liranın altına düşen benzin ve motorine bu gece zam geleceği tahmin ediliyordu. Buna göre benzine 62 kuruş, motorine ise 1,02 TL fiyat artışı olacağı tahmin ediliyordu. Ancak sektör kaynaklarından gelen bilgilere göre, depremin yol açtığı olumsuzluk sebebiyle beklenen zam geri çe



Geçtiğimiz yıl litresi 30 TL olan motorin fiyatları, Şubat ayı başından bu yana peşe peşe gelen indirimlerle uzun süre sonra benzin fiyatından daha ucuz olmuştu. Dün benzine 1,37, motorine ise 1,15 TL’lik çifte indirimde hem benzin hem de mazot fiyatı 20 liranın altına düştü. Sektör temsilcilerinde alınan bilgilere göre, bugünden geçerli olmak üzere benzin grubunda 62 kuruş, motorin grubunda 1,02 TL fiyat artışı yapılacağı tahmin ediliyordu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön