19 / 04 / 2024

Akaryakıta zam mı geliyor? İşte 19 Ekim akaryakıt fiyat listesi

Akaryakıta zam mı geliyor? İşte 19 Ekim akaryakıt fiyat listesi

Güncel benzin motorin fiyatları ne kadar? 18 Ekim 2022 en son akaryakıt fiyatları. Güncel benzin motorin fiyatları, araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor.



Benzin ve mazot fiyatları akaryakıt piyasasındaki hareketlenmenin ardından sık sık yenilenmişti. Geçtiğimiz hafta motorine gelen indirimden sonra hafta son yapılan 99 kuruşluk zam ile motorin fiyatları yeniden değişti. İşte 19 Ekim Salı günü geçerli olan akaryakıt fiyatları.

GÜNCEL BENZİN MOTORİN FİYATLARI NE KADAR?

Motorin fiyatlarına 15 Ekim 2022 Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 99 kuruş zam yapılmıştı. Yapılan zammın ardından şu an için motorin ve benzin fiyatlarında bir değişiklik bulunmuyor.

18 EKİM 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Akaryakıta zam mı geliyor? İşte 19 Ekim akaryakıt fiyat listesi

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İstanbul benzin litre fiyatı: 20 lira 60 kuruş

  • İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı 27 lira 40 kuruş
  • İstanbul LPG litre fiyatı 10 lira 24 kuruş

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön