27 / 04 / 2024

Akaryakıtta şok zam! İşte benzin ve motorine gelen son zam!

Akaryakıtta şok zam! İşte benzin ve motorine gelen son zam!

Akaryakıt zammı gündemi sarstı! İşte araç sahiplerini isyan ettiren olay...04.10.2022 15:41 OPEC ülkeleri toplantısında yüksek oranlı arz kesintisine gidileceği haberleri brent petrol fiyatlarının yükselmesine neden olmuş, ardından da bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor.



Rusya-Ukrayna savaşıyla beraber brent petrol fiyatlarında hareketlilik sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle iniş çıkışlar görülüyor. İbre bu kez zamdan taraf.

5 Ekim Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak şekilde; benzin grubunda 62 kuruş, motorin grubunda 1,10 Türk Lirası zam bekleniyor.

Çarşamba günü OPEC ülkeleri toplantısında yüksek oranlı arz kesintisine gideceğine yönelik beklentiler ve Rusya- Ukrayna Savaşı'nın şiddetini sürdürmesi gibi nedenlerle petrol fiyatları yeniden yükselmeye başladı.

BU GECE YARISINDAN İTİBAREN ZAM GELİYOR

Akaryakıtta şok zam! İşte benzin ve motorine gelen son zam!

5 Ekim Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 62 kuruş zam yapılacağı açıklanırken motorin grubuna 1,10 lira zam bekleniyor. İstanbul'da motorin litre fiyatı 23.10 lira olarak değerleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön