25 / 04 / 2024

Akaryakıtta süperin de ötesi indirim gelişmesi! Bu kadar indirim yapıldı, benziciye gidecekler tıklasın

 Akaryakıtta süperin de ötesi indirim gelişmesi! Bu kadar indirim yapıldı, benziciye gidecekler tıklasın

Akaryakıt fiyatlarındaki değişim devam ediyor. Fiyatlarda bu sefer sürücüleri bir nebze de olsa sevindirecek bir gelişme yaşandı.



Motorin için bir indirim daha geldi! 4 Şubat Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak indirim, 68 kuruş değerinde oldu. Motorin grubunda 68 kuruş daha indirim yapılarak, fiyatlar biraz daha ucuzladı.

Dünya genelinde yaşanılan Brent petrol fiyatlarındaki değişiklik yakından takip ediliyor. Petrol fiyatlarının yanı sıra dövizdeki değişimden sıkı takipte. Bunlara paralel olarak vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını da sıkı takibe aldı. Meydana gelecek bir fiyat değişikliği için gündem takibi sürüyor.

4 ŞUBAT'TAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

Motorin grubu için yeni indirim haberi geldi. 4 Şubattan itibaren geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarından ki meydana gelen değişimden dolayı motorin grubunda 68 kuruş fiyat indirimi meydan gelmiş oldu. Meydana gelen bu indirim pompa fiyatlarına da yansıyacağı açıklandı.

Motorin için bu üçüncü zam olarak kayda geçti. Akaryakıtta peş peşe indirim haberleri sürüyor. Ancak motorinin yanı sıra benzinden herhangi bir haber yok şu anlık. Bir indirim haberi henüz gelmedi. Motorin için gelen indirimler ise yüzleri güldürdü. Sürücüler benzin içinde indirim beklentisi içinde.


Geri Dön