25 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem 9 milyon ziyaretçi ağırladı!

Akasya Acıbadem 9 milyon ziyaretçi ağırladı!

Akkök Şirketler Grubu, Sinpaş GYO, Yıldız Holding ve Doğu Batı Grubu'nun ortaklığıyla kurulan SAF GYO'nun, Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği projesi Akasya Acıbadem'i ilk 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti.




Akkök Şirketler Grubu, Sinpaş GYO, Yıldız Holding ve Doğu Batı Grubu'nun ortaklığıyla kurulan SAF GYO'nun, Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği projesi Akasya Acıbadem'i ilk 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti. Toplamda 600 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilen, Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi ve Akasya Acıbadem Konut Projesi, 182 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. 

Komplekste, çocuklu ailelerin için 20 milyon dolarlık yatırım ile 10 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen Kidzania da bulunuyor. Saf GYO A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral, lokasyonun kendileri için çok önemli olduğunu belirtti ve bu nedenle 50 milyon dolarlık yol yatırımı yaptıklarını söyledi. Oral, Akasya Acıbadem, pek çok büyük ve sevilen uluslararası markanın ilk tercihi olduğunu dile getirdi. Ekimde metrekare başına 743 TL ciro elde edilen AVM'de artan dolara karşı da yılonuna kadar kiralarda kur üzerinden yüzde 10 indirim yapıldı. Kurdaki dalgalanmalar devam ederse, yeniden düzenleme yapacak. 



Dünya


Geri Dön