19 / 03 / 2024

Akasya Port fiyat!

Akasya Port fiyat!

Firma: Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat

Proje: Akasya Port

Akasya Port fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Akasya Port fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Özdemir Beton ve Seneger Petrol Kurtköy'de yeni konut projesi için düğmeye bastı.  Akasya Port  adı verilen konut projesinde yer alan 242 daire satışa çıkarıldı. Projedeki konutların teslimi ise Mart 2023'te gerçekleşecek.

Akasya Port fiyat!

Akasya Port fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  Akasya Port   fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Proje içerisinde 2+1,3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Akasya Port içerisinde yer alan dairelerin büyüklükleri ise 107 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor.

Akasya Port fiyat!

Çok sayıda sosyal olanağın yer aldığı projede; açık-kapalı havuz salonu, jakuzi, basket ve futbol sahaları, fitness ve Türk Hamamı mevcut. İstanbul Kurtköy'de yükselen Akasya Port Viaport'un karşısında yer alıyor.

Akasya Port fiyat!

Akasya Port'ta 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den 3+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 550 bin TL'den 4+1 dairelerin fiyatları ise 3 milyon TL'den başlıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler yüzde 40'ını peşin olmak üzere kalan ödemelerini 18 ay taksit ödeyerek ev alabilirler.

https://akasyaport.com/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com





 


projeye sor



Geri Dön