18 / 04 / 2024

Akatlar No: 1903 resmen Beşiktaş'ın!

Akatlar No: 1903 resmen Beşiktaş'ın!

Beşiktaş, durumu yılan hikayesine dönen Akatlar No: 1903 isimli sosyal tesiste nihayet mutlu sona ulaştı. Beşiktaş yönetimi, Beşiktaş Belediyesi ile olan sorunları çözerek tesisin devir işlemlerini dün tamamladı...



Beşiktaş Kulübü, Akatlar'da yer alan No: 1903 isimli sosyal tesiste mutlu sona ulaştı. Habertürk Spor'dan Oğuzhan Genç'in haberine göre; Beşiktaş Belediyesi'ne geçmiş yıllardan biriken borçlar sebebi ile geçtiğimiz Kasım ayında belediyenin devraldığı tesis ile ilgili sorunlar çözüldü. Başkan Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim, belediyeye olan borçları kapatırken tesisin kulübe devri dün itibarıyla yapıldı.

YENİ GELİR KALEMİ

Mali olarak sıkıntılı bir dönemden geçen Beşiktaşlılarda yönetim, No: 1903'ü tekrar kulübe kazandırarak yeni bir gelir kalemi de oluşturmuş oldu. Maç günlerinin yanı sıra diğer organizasyonlar için de taraftarlara haftanın her günü hizmet vermesi planlanan No: 1903'ün kulübün sosyal tesis açığını kapatması hedefleniyor.

URGANCILAR İHALEYİ AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş'ın 15 Şubat'ta yapılan pan kurulunda, konuyla ilgili açıklamalarda bulunan genel sekreter Mesut Urgancılar, "Akatlar No:1903 tesisinin geçmiş yıllardaki tüm borçları Beşiktaş Belediyesi'ne ödenmiş ve belediyenin açtığı ihaleye girilmiştir. Bu tesisi tekrar camiamıza armağan etmek istiyoruz” diye konuşmuştu. Bu vaat de böylece dün gerçekleşmiş oldu.

Beşiktaş'tan No:1903 tesisleri tahliye açıklaması!
 


Geri Dön